پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام
اول از نر بودن هر دو قناری اطمینان پیدا کنید و اجازه بدید تا کمی اماده و به اصطلاح مست بشن بعد اقدام به تهیه ماده کنید در مورد ماده هم از رنگ طلایی , سرخ , سبز و ابلغ برای جفتها میتونید تهیه کنید و در حالت امادگی و سلامت کامل قناریها با یکدیگر جفت خواهند خورد و زیاد رنگ در جفت خوردن تاثیری نخواهد داشت
بله از رنگ دانه های طبیعی که گفتید میتونید در زمان جوجه دهی و پر ریزی استفاده کنید
قناری ها هم اینطور که در عکس پیداست از سلامت کامل برخوردار هستند و از نژادهای مقاوم و خوبی از خانواده ابلغ نتیجه ترکیب سبز با طلایی بشمار میروند
ویرایش توسط ehsanfalah : 22nd September 2014 در ساعت 10:48 PM
سلام آقا فلاح من هر وقت نر سبز خالص میخریدم عقیم بود دلیلش چیه؟
سلام
مطمئن هستید که عقیم شده بودن یا بنا به دلایلی نطفه نداشتند ؟
چند بار این اتفاق افتاده ؟
از یک نفر خرید کردید یا از اشخاص مختلف ؟
اگر قناری نژاد خالص خریداری میکردید و از سوی اول بودن احتمالش هست که عقیم شده بودن ولی نژاد سبز معمولی دلیل خاصی نداره که عقیم شده باشند و این احتمال هست که سن دار بودن و یا بدلیل خوب بزرگ کردن جوجه که قناری سبز در این زمینه معروف هستش از قناری بیش از حد تکثیر شده و قناری از نطفه رفته باشه
سلام
اقا احسان من 2 تا قناری دارم که مال اسفند 92 هستن ،الان باید اواز میخوندن اما نمیخونن!
الان 3 ماهه که دارمشون،گفتم شاید هنوز یاد نگرفتن براشون یک صدای ضبط شده میزارم ،کار درستیه؟کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟
من روزها اینا رو تو خونه ول میکنم مشکلی نداره؟
سلام این همون قناری که گفتم مشکلش چیه؟؟مسری نیست؟؟از بقیه قناری ها جداش نکنم؟
![]()
نه هر سری که میخریدم جوجه میخریدم بعد به سن میگرفت و به مستی میفتاد جفت مینداختم
فکر کنم 7 بار یا بیشتر سبز خریدم
از جاهای مختلف میخریدم
بدون نطفه بودن همه من همیشه با همین سبز خالص مشکل داشتم
سال 83 بود فکر کنم یه آهویی رسمی خریدم نر بود اونم تا چند سری نطفه نداشت ردش کردم رفت
ویرایش توسط StarFish : 23rd September 2014 در ساعت 12:29 PM
سلام
از نر بودن قناری ها اگر اطمینان دارید بله الان باید از تو لک بیرون امده باشند و شروع به اواز خواندن کنند که اواز خواندن بصورت ریزه خونی سپس کوتاه خونی رو تا قبل از پر ریزی می بایسد انجام میدادند
قناری بصورت اتوماتیک و بدون هیچ صدایی بعد از 2 ماهگی با وجود نر بودن شروع به ریزه خونی میکنه و اینکه شما صدای اواز برای قناری ها در نظر گرفتید به قناری ها کمک خوبی میکند
اگر از قفس خارج نشوند در اواز خوانی خیلی تاثیر خواهد داشت و مدتی قناری ها رو از قفس خارج نکنید
سلام
بله در عکس قناری ابله داره و حتما از قناری های دیگه جدا نگهداری کنید که ویروس بیماری مسری و قابل سرایت به گروه قناری ها هستش
فکر میکنم بنوعی اتفاقی بوده باشه این موارد البته بازهم عرض میکنم اگر نژاد قناری خاص نبوده باشه هر زمان شما قصد خرید قناری سبز رو داشتید بفرمایید تا به شما شخصی رو معرفی کنم تا قناری سبز و هر رنگ دیگری که مد نظرتون هست با شرط نطفه داشتن تهیه کنید
خب برای درمانش چی کار کنم؟
ویروس ابله درمان قطعی نداره و دارویی هنوز برای درمان این بیماری نیست ولی برای پیشگیری از واکسن ابله استفاه میشود که از در گیر شدن قناری با ویروس ابله تا حد قابل قبولی جلوگیری میکند و عده ای در زمان بیماری از این واکسن استفاده میکنند که درصد بهبودی بیشتر از درصد تلف شدن قناری هستش
بعد از جدا کردن قناری محیط نگهداری قناری ها رو با الکل شستشو بدید و از دانهای خنک و سبزیجات تازه حتما در جیره غذایی قناری ها در نظر بگیرید
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)