ویرایش توسط kasku : 21st September 2014 در ساعت 11:20 PM
بگفته فروشنده یکی از تخما شکسته و یکی دیگش هم گفت در آوردم به مشتری نشون بدم که یادم رفته بزارم سرجاش و اونو هم شکستیم که یه جوجه نصفه نیمه ای توش بود
رنگ ماده زرده که جوجه های سری پیشش هم اونجا بود و برنگ زرد بودن
اره از ادم مطمءنی گرفتمشون
جفت رامه جلو چشمشون تخمها رو در آوردیم کندلینگ کردیم که یکی از تخمها ضربان داشت یکیشونم توش سیاه بود
دوستان یک چیز بگم جفت جدیدی که بهتون گفتم قرار بیاد اومد 30 دقیقه گذشت اولین تخم کف قفس کجاست ناچارا زنگ زدم اقای اسکندری باهاش مشورت کردم وکلیم مزاحم شدم
الان لونه نصب کردم کلا همه چیز قاطی شد تخم گذاشتم زیر اون یکی جفتم یه خبر خوش بهتون بدم در همین حین 5 تا تخم عروسامو کدلینک کردم 2 تاش نطفه داشت البته بگم تخم 5 دیروز گذاشته بود
اگه کسی راهنمایی داره بگه ممنون میشک کلا همه چیز قاطی شده
ویرایش توسط Hussein : 21st September 2014 در ساعت 11:29 PM
ممنون بابت راهنماییتون.
من به اینا 4 ماه استراحت داده بودم بعد از دو سری تخم گذاری ک سری دوم تخمارا برداشتم نذاشتم روشون بخوابه و ضعیف شه تو این 2 هفته استراحت بودن
گذاشتمشون جایی ک خیلی تو دید نیستن و کاراشونو نمیبینم نمیدونم حفت گیری میکنن یا ن ولی سوت هایی میزنه وقتیم بخواد جفت گیری کنه میزنه این چن روز یه هفته دیگه قشنگ بهشون برسم زوده برا لونه گذاشتنشون؟
عروسهای که دیشب با تخم آوردم خونه امروز صبح که بیدار شدن از روی تخما پاشدن
الان حدود یک ساعتی میشه که نرفتن تویه لونه دما هم حدود 28 درجه است
اونطوری که از رشد نطفه میشه تشخیص داد یکیشون حدود 7-8 روزشه یکیشم حدودای 12-13 روز
بنظرتون چیکار کنم که بشینن رو تخم؟پارچه بندازم رو قفس؟
سلام دوستان.
امروز صبح در لونه رو باز کردم ولی از تخم پنجم خبری نبود. از تخم چهارم هم دو روز گذشته. اگه تخم پنجمی هم وجود داشته باشه که آخرین تخم باشه نهایتا چند روز دیگه باید بزاره؟ عکسش هم گذاشتم. به نظرتون اصلا تخم تو شکمش هست؟ الان سبزیجات رو شروع کنم؟
تشکر...
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
سلام
اقا امروز که رفتم سر به عروس ها بزنم 10-15 تا پر ریخته بود کف قفس یعنی رفتن تو لک حالا باید چکار کنم فعلا بی خیال جوجه گیری بشم![]()
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)