بله نر بی وقفه ماده را می خاراند وماده هم لحظاتی بیرون می آید و بال خود را باز و بسته می کندپرندهاتون از روی ترس این کارو میکنن داخل لونه خوابید هم ملاک بر اماده بودن نیست شما باید امادگی تو پرنداتون ببینید
مثلا نر پشت گوششو پشت سر هم میخارونه دور ماده میچرخه جوری که احساس میشه نرت دیونه شده ماده هم روی تیرکی میخوابه پر بال باز میکنه
سنم تا حدودی میشه از پای پرندها تشخیص داد شما عکس واضح از پا و صورت پرندها بگیریدببخشید هنوز عکس واضح از پا شون ندارم ولی حتما تهیه می کنم
تو این عکس سن نر زیاد میخوره من احساس میکنم ماده هم جون باشه بهتره یک عکس بزارید از پای ماده
سر خاروندن نشانه جفت شدن نیست نر برای ماده غذا بالا میاره؟
سلام.ضمن اینکه دوست عزیز شمارو راهنمایی میکنن اون سنگ پا رو از توی قفسشون در بیارید.بجاش سنگ کف دریا یا یک سنگ مینرال نصب کنید توی قفس.
کوزه مناسب تکثیر نیست و بهتره یک لونه ی مناسب تهیه کنید.
یک نی نشیمن قناری هم روبروی لونه ی مناسبی که تهیه کردین نصب کنید که برای جفت گیری راحت باشن.این چوب ها یکم قطرشون برای جفت گیری برزیلی زیاده.میتونن انجام بدن اما یکم حفظ تعادل براشون سخته اما برای نشستن عالین این چوب ها.
باشه تا دو سه روز آینده یه کاری می کنمسلام.ضمن اینکه دوست عزیز شمارو راهنمایی میکنن اون سنگ پا رو از توی قفسشون در بیارید.بجاش سنگ کف دریا یا یک سنگ مینرال نصب کنید توی قفس.
یک نی نشیمن قناری هم روبروی لونه ی مناسبی که تهیه کردین نصب کنید که برای جفت گیری راحت باشن.این چوب ها یکم قطرشون برای جفت گیری برزیلی زیاده.میتونن انجام بدن اما یکم حفظ تعادل براشون سخته اما برای نشستن عالین این چوب ها.
باشه تا دو سه روز آینده یه کاری می کنم و لطفا یک عکس از لانه ی مناسب بگذارید.سلام.ضمن اینکه دوست عزیز شمارو راهنمایی میکنن اون سنگ پا رو از توی قفسشون در بیارید.بجاش سنگ کف دریا یا یک سنگ مینرال نصب کنید توی قفس.
ماده قبلا تخم گذاشته ولی چون نرش دستی بود تخم ها بارور نمیشد
این نرو خریدم فروشنده میگفت قبلا جوجه داده
ماده تقریبا دوسال و نیمشه
دوست عزیز پر کردن تخم ربطی به دستی بودن پرنده نداره پرنده اگه اماده باشه چه دستی چه وحشی تخم پر میکنه شما بهتره اول عکس بزاری بقیه صحبتهارو با عکس پیش میبریم من دنبال یک چیزم اگه موردی نبود بقیه موارد پیش میریم
عکس واضح نیست ولی فکر میکنم جفتشون بالغ باشن شما اولین کاری که میکنی به حرفایی اقای اسکندری گوش میدی لازم بگم لونه فعلا نزار شما ابتدا باید ترس این دوتا کوچولو از محیط اطراف بریزی بهتره یک جا ثابت باشه حدود 1 متر بالاتر از سطح زمین چسبیده به دیوار
اگه ترسشون بریزه احتمال اینکه بتونید جوجه بگیرید خیلی بالا میره بعد تز ترس یه غذایی سپس خدا بخواد جوجه
لازم دونستم بگم تو غذا دادن اعتدال رعایت کنید شما یه بلال کامل گذاشتی برای این 2 تا وروجک؟
باشه حتماً انجام می دم ولی ترسی ندارند از دست من غذا می خورندعکس واضح نیست ولی فکر میکنم جفتشون بالغ باشن شما اولین کاری که میکنی به حرفایی اقای اسکندری گوش میدی لازم بگم لونه فعلا نزار شما ابتدا باید ترس این دوتا کوچولو از محیط اطراف بریزی بهتره یک جا ثابت باشه حدود 1 متر بالاتر از سطح زمین چسبیده به دیوار
اگه ترسشون بریزه احتمال اینکه بتونید جوجه بگیرید خیلی بالا میره بعد تز ترس یه غذایی سپس خدا بخواد جوجه
لازم دونستم بگم تو غذا دادن اعتدال رعایت کنید شما یه بلال کامل گذاشتی برای این 2 تا وروجک؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.