والا راستش من بعد از 4سال به یه تعمیرکار گفتم بیاد دستگاه رو چک کنه
tdsروی 30 بود که طرف گفت ممبران خراب شده دیگه و سختی نرمال آب ro باید نزدیک 150 باشه
ممبرانو که در آورد مثل سنگ شده بود و بی مصرف ....بعد از تعویض سختی اومد روی 140
این فقط تجربه منه بزار اساتید نظرشونو بگن شاید من اشتباه کنم
سلام خدمت دوستان گرامی :
راستییتش من یه آکـــــوا در ابعاد 100*40*60 دارم، به نظر شما چه ماهی بریزم توش؟؟
نظر خودم دیسکــــــــس یا آنجـــــــــل هستش البته باید بگم که مایلم ماهی ها سایز کوچیک باشن مثلآ 1تا 2 اینچ !! ته دام به فکر تکثیر در حد خودم هستم اما با راهنمایی های دوستان !!
در ضمن اگه اینجا همچین سوالی رو کردم و جاش اینجا نبـــــود بزارین به عنوان تازه وارد بودن در این انجمن.
مــــرســــــــــی
دوست عزیز خوش اومدید
بستگی به علاقه شخصی خودتون داره
اگه میتونید در حد دیسکس نگهداری کنید و سیفون روزانه داشته باشید و فیلتر سطلی و سایر موارد را رعایت کنید دیسکس بهترین هست
اگر میخواید دیسکس نگهداری کنید باید قید بقیه ماهیها رو بزنید.
نظر بنده اینه هرچی میخاید نگهداری کنید کاملا اصولی و حرفه ای نگهدارید.
موفق باشید
ببینید این مورد دیگه سلیقه ای هست
دیسکس داری ینی زحمتی که از روی عشقه
اینم یادت باشه دیسکس باید تنها باشه نه با آنجل
یه چیز دیگه بخش دیسکس سایت رو کامل مطالعه کن
اگه خواستی شاه ماهی آب شیرین یعنی دیسکس رو نگه داری با اطلاعات کامل شروع کن که تجربه تلخ تلفات ندی
سلام.تعداد 6 عدد دیسکس دارم که یک ماهی هست دارمشون سایز 2 اینچ 15روز اول از هر لحاظ اوکی بودن .ولی از 15 روز اول به بعد رفته رفته اسنرسشون زیاد شده و همش زیره چوب آبنوس مخفی میشن وقتی کسی نباشه میان بیرون به محض اینکه کسی بیاد فرار میکنن من غذا میریختم میرفتم میومدن میخوردن ولی به تازگی غذا هم خیلی خوب نمیخورن همش هم با هم درگیری دارن من دیسکس رو به خاطر طرز شنا کردنه قشنگو اجتماعی بودنش انتخاب کردم الان شدن مثل سیچیلاید همش رو مخن دنباله هم میکنن در حاله حاظر تانکم برای نگهداری 6تا دیسکس 2اینچی کوچیک نیست که اینا انقدر دنباله هم میکنن ابعاد 100*30*60 سیفونه آب هفتگی 50 درصد . شن سیلیسه که70 درصد سفیده سی درصد مشکی .پشت زمینه آبی اسمانی تزیینات آبنوس و کریپتون برای نزدیک تر شدن به زیستگاه تنها ایراد تانکم فقط تلفیقه نوره آبی و سفیده که فعلا نتونستم نور صورتی یا قرمز رو جایگزینه آبی کنم ولی فکر نمیکنم اینهمه استرسو دعوا برای یه نوره آبی باشه رفتو آمده زیادی هم نیست چون تانک تو اطاق خوابه ولی رفتو امدی هم اگه باشه از فاصله نیم متری تانک هست با تشکر
ویرایش توسط f@rhad : 25th September 2014 در ساعت 12:20 PM
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)