سلام خسته نباشید یه سوال داشتم داروی یا ویتامین یا چیزی هست که ماهی شادب و برای ماهی خوب باشه تقویت و رو رنگ ماهی اثر داشته باشه هست؟اگر هست اسم و کارای و قیمتشم بگید ممنون میشم؟
با عرض سلام.50درصد آب آکواریوم رو سیفون کردم منتها آب دپوی که تدارک دیده بودم 38درصد رو پاسخگو بود 12 درصد رو به ناچار آب مستقیم شهری تهران ریختم سعی میکنم دیگه این اتفاق نیوفته اگه گهگاهی این مشکل پیش بیاد خیلی میتونه تاثیره بد داشته باشه؟
سلام دوست عزیز
در این مورد بهتره که از پودر اسپیرولینا در میکس دل استفاده کنید.مصرف بیش از اندازه مولتی ویتامین موجب اوردوز می شود. خصوصا" ویتامین A , D (که محلول در چربی هستند)می تواند به کلیه و کبد ماهی صدمات جدی بزند.
تدریجا" شاهد عواقب آن خواهید بود که ماهی دچار ضعف در سیستم ایمنی ،کاهش رشد یا ... خواهد شد.به صورت آنی تاثیر نمیگذاره(البته سیکل تانک را تهدید میکنه و همین ممکنه که برای ماهی یک زنگ خطر محسوب بشه).
موفق باشید
با سلام
چند وقته یکی از آکواریومی های شهرمون داخل تانک دیسکساش یه آروانای حدودا 15 سانتی اندخته و میگه تا حالا هم هیچ مشکلی پیش نیومده (حدود 2 ماه میشه ) چند تای هم از دوستان این کارو کردن
نظر شما دوستان چیه منم این کارو کنم خداییش خیلی قشنگ میشه اما میترسم ماهیامو اذیت کنه
لطفا اگه تجربه این کارو دارید بگید
با تشکر
نظرتون رو بگين براي نگهداري ديسكس
سلام
اگه بخوام یه جفت از دیسکسامو از آبی با سختی 200 و7.5 ph بذارم تو آبro امکان پذیره ؟
البته به مدت نیم ساعت آب به آب کنم
سختی آرو 40 و پی اچ رو 5 هستش
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)