ویرایش توسط Hayden : 14th September 2014 در ساعت 09:52 PM
با سلام - دوستان گرامی ، داشتم به این فکر میکردم تا بیشتر به این ملنگوم که 2سالشه عادت نکردم با یه جوجه 2-3 ماهه یا حداقل 5-6 ماهه عوضش کنم... نظرتون چیه؟ جایی یا کسیو میشناسین این کارو برام بکنه؟ ممنون
سلام دوست عزیز کار خوبی میکنی من هم همین کارو کردم اما برج 2 چون پرنده بالغ از دست در رفته و تلاش خیلی زیادی میخواد اما یک مشکلی که هست الان فصل جوجه نیست نه اینکه اصلا پیدا نشه اما تعداد کمی هست و سنشون رفته بالا و در صورت پیدا کردن شما اختیار انتخاب پرنده دلخولهتون رو ندارید اما باز هم نظر من اینه که بگردین و پرنده سن پایین پیدا کنید خیلی بهتر از پرنده بالغ هست و اکثرا پرنده فروشی ها تعویض می کنن شما فقط باید جوجتو پیدا کنی ...پس اگه تصمیم تعویضه 1 روز هم وقت تلف نکن زودتر برو دنبال جوجه که به امید خدا پیدا کنی
سلام - ممنون که همیشه جواب ها و راهنمایی های خوبی میکنین.
امروز رفتم یه پرنده فروشی یه ملنگو داشت میگفت یکسالشه و تعدادی کلمه حرف میزنه و رامه ... و به شرط میفروشه... با ملنگو خودمم هم عوض میکنه، اما قیمت ملنگوش رو میگه 1200 - بنظرتون می ارزه؟![]()
سلام - امیدوارم خوب باشین.
دوستان با توجه به اینکه الان حدود 2 ماه داره از بودن ملنگوم میگذره و من همه کاری کردم که با هام اوکی باشه ولی باز هم وقتی میاد بیرون و رو دستم ، سریع میخواد پرواز کنه بره تو قفسش... اصن کلا برعکس همه پرنده هاس، در رو هم باز میزارم میاد یه دور دور قفسش میچرخه ، باز میره تو. روزی یکی دو بار میارمش بیرون حتی واسه اینکه پرواز نکنه بره تو قفسش میزارمش رو زمین راه بره ، اما باز میره سمت قفسش.
نمیدونم چیکار کنم باهاش :-(
سلام . اگه رام نیست با توجه به سنش که تو پست های قبل گفتید ، این موارد تقریبا حل نشدنیه. با گذشت زمان ممکنه کمی بهتر بشه اما نه کاملا .
اما اگه رام هست و روی دست میاد و کلا رابطه خوبی داره با شما یا بقیه ، برگشتنش به قفس طبیعیه چون روی قفس یا داخل قفس احساس امنیت میکنه و اصلا چیز عجیبی نیست با تمرینات و اعتماد بیشتر کمتر میشه ..
تو این مدت چطور باهاش تمرین کردین ؟ با دست غذا دادین بهش ؟ روی دست اومدن رو چطور باهاش تمرین کردین ؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)