سلام
مشکلی نداره طبیعیه تو همه جفتها
منتظر ادامه دعواهای احتمال داخل لونه هم بعد از اتمام تخم گزاری باش
چون معمولا سر تقسیم کردن تخمها برای نشستن !!! به تفاهم نمیرسن و همون جا داخل لونه با هم دعواشون میشه
سلام
سبز تقریبا لجنی که روش یک تکه سفید رنگ باشه نشانه سلامتی پرنده است از نطر دستگاه گوارشی
اگه شل شده و بزرگ و بد بو سبز لجنی ماده تو شکمش تخم داره
ویرایش توسط nima1041 : 14th September 2014 در ساعت 05:09 PM
آخه نر میره میشینه داخلش و حالت لونه سازی انجام میده و میخونه بعد ماده میره اون بیرون میاد ماده میشینه(هردوتا دستی هستن)
تغذیه شون سبزیجات مث جعفری گشنیز فلفل تند برگ چغندر کرفس
حبوبات خیس خورده مث عدس و لوبیا و ذرت و گندم
آجیل فقط پسته البته کم میخورن زیاددوست ندارن
دونه ها هم ارزن و کتان و خرفه
کف دریا و کلسیم و مولتی ویتامین درماه 10 روز ازهرکدوم داخل آبشون
میوه مث سیب و هلو
تخمه بهشون نمیدم
درضمن 10 روزی میشه سبزیجات نخوردن چون نر اسهال شده بود که حالا خوب شده نرهم پرمیریزه توی پرریزی هستش فقط ارزن میخورن حالا با کف دریا و کلسیم داخل آبشون
برنانامه تغذیشان خوب هست فقط جوانه ها را هفته ای یکبار بیشتر ندهید و پسته هم نیازی نیست
شما در ماه 10 روز مولتی ویتامین میدهید و 10 روز کلسیم؟ اصلا نیازی نیست.
گاهی اوقات نرهای 5-6 ماهه حتی بیشتر از نرهای بالغ می خوانند اما تا بالغ شدن و جوجه دادن فاصله دارند. نر شما هم تازه وارد 6 ماهگی شده
سلام
مدفوع ماده من بزرگ و بد بو شده
از امروز این طور شده یکم هم شل شده یعنی تخم داره؟
تو لونه رو نگاه کردم تخمی نبود؟
یک ظرف پر تخمه میخوره
دوستان بعد اینکه مدفوع ماده شل میشه و بزرگ بدبو چقد طول میکشه تخم بزاره
سلام.
خوشبختانه عروسم امشب دومین تخم رو گذاشت. این موضوع برام خیلی خوش حال کننده بود. و خوشبختانه امروز دوباره جفت گیری کردن. فقط نگرانم که بعد این سری دوباره جفت گیری کنن و پشت سر هم تخم بزارن و ضعیف بشن.
راستی من یه جایی خونده بودم که غذاهای گرم رو مثل جوانه ها و تخم مرغ و اینارو تا تخم سوم بدیم تا جفت گیری داشته باشن و تخم های بعدی هم نطفه داشته باشه.
حالا میخوام بدونم که این درسته؟ چون من غذاهای گرم رو کامل حذف کردم و فقط سیب و سبزیجات میدم بهشون. با این حال امروز جفت گیری داشتن.
تشکر...
سلام.فکر کنم باید نوک جوجه عروسم رو کوتاه کنم.خیلی بزرگ شده. تا زیر منقار پایینی میاد.
چکار کنم؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام.بله این مطلب رو خودم سه سال قبل نوشتم که ماشالله الان شده مطلب تخصصی همه و تجربه شخصیشون.
منتها برای هر جفتی این رو نمیشه لحاظ کرد.ممکنه پرنده ی ماده بدلیل مستی زیاد تا نه الی دوازده تخم بگذاره و همه رو هم به امان خدا رها کنه و روی تخم نخوابه.یا نر به دلیل اینکه ماده از لانه خارج نمیشه یا سکته کنه از شدت مستی یا بزنه همه ی تخم هارو بشکنه.برای جفت با تجربه ای که بالای چهار پنج سری جوجه دادن خوبه.بخصوص نرهایی که بیشتر از دو تا تخم رو نمیتونن بارور کنن یا نطفه ی ضعیفی دارن و کمتر قبل تخم گذاری جفت گیری داشتن.
شما با شروع تخم گذاری غذاهای گرم رو قطع کنید.
جز ارزن و یک چهارمش کتان دانه ی خشک ندین،دو روز در میون دو بند انگشت کاهو بدین تا روزی که تخم ها جوجه بشن کافیه این تغذیه.
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)