دوستان یک چیز بگم شاید باورتون نشه من که خودم تعجب کردم وخیلی حیرت زده شدم نمیدونم این اتفاق برای شماهم افتاده یا نه ولی بهتره بگم با دیدن این موضوع نگران شدم
عروسام امروز به مدت 15 دقیقه جفت گیری کردن که میتونم بگم حدود 12 دقیقه این جفت گیری کامل کامل بود نرم به ماده اجازه تکون خوردن نمیداد 12 دقیقه پشت عروسام بهم چسبیده بود به نظرتون چرا اینجوریه؟
بهتر نیست شاهدانه و کافیشه کم کنم؟
سلام.این ماده ی خاکستری سن کمی داره.البته نه در حد جوجه.بالای ده ماه سن داره.اما اگر دقت کنید پاهای صورتی هم داره علاوه بر نوک صورتی که نشون میده والدین این ماده خاکستری نبودن هر دو.
یکی احتمال بسیار زیاد لوتینو و یا با احتمال کمتر مرواریدی یا گلباقالی بوده.درصد لوتینو بودن یکی از والدین بیشتر هست.
سلام.زمان جفت گیری ربطی به تغذیه نداره.
زمان جفت گیری کامل یک جفت بین سه الی نهایتا پنج دقیقه هست.جفت شما بی تجربه و بسیار جوان هستن.بخصوص نر و مطمئن باشید بیشتر این وقت برای حفظ تعادل نر انجام شده که از بی تجربگیش هست و در ماه های آینده خواهید دید که در همون زمان سه الی پنج دقیقه انجام میشه جفت گیریشون.
نه انشالله تخم گذاری بکنن اول ولی اصلا زمان جفت گیری ربطی به بارور کردن تخم ها نداره.اون زمانی که عرض کردم نرمالش هست.حالا اگر بیشتر هم شد ایرادی نداره.کلا دفعات اول تخم گذاری اگر تخم ها بارور هم نشد ایرادی نداره.
بله بلال هم میتونید بدید اما کم.غذاهای گرم با شروع تخم گذاری معمولا قطع میشن.من خودم تا تخم دوم هم غذاهای گرم رو قطع نمیکنم تا جفت گیری تا تخم آخر ادامه داشته باشه(تجربه ی شخصی هست و توصیه نمیکنم)
موجود زنده اصلا قابل پیش بینی نیست.به تغذیه و قدرت نطفه ی نر بسیار زیاد بستگی داره.اگر سه دوره پشت سر هم تخم گذاری کنن در دوره ی سوم شاید اگر چهار جوجه بدن دو یا حتی سه تاش غیر خاکستری باشن.چون نطفه ی نر ضعیف میشه ولی ماده نه بعنوان میزبان.اما چون هردو تیره هستن اولویت و رنگ غالب جوجه های خاکستری و دارچینی خواهد بود.گلباقالی هم کم نخواهند داد.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)