سلام . تسلیت میگم دوست عزیز ایشالا غم آخرتون باشه . کاملا درک میکنم ..شنیدن این خبر واقعا ناراحتم کرد ..
امیدوارم این کوچولوهای دوست داشتنی ما رو ببخشن
خواهش میکنم هر سوالی داشتید بپرسید .. شما گفتید موقع غذا دادن بهش به منقارش دست میزنم و مشکلی نداره ، پس ادامه بدین . همزمان روی دست آوردن رو هم باهاش تمرین کنید
اما بدون غذا دست رو نبرید سمتش و به منقارش دست نزنید یا سعی نکنید سرش رو بخارونید..( چون گفتید عقب میره )
من از حرفای شما اینجوری متوحه شدم . حالا اگه اشتباه بوده حتما بگید ..
سلام دوستان. من برای کاسکوم بلال گرفتم.
بلال و همونطوری کامل بذارم براش مشکلی نداره یا دونه هاشو جدا کنم بدم بهش؟
سلام به هر دو صورت میتونی بهش بدی اما به نظر من بهتر هست بلال رو 3 قسمت کنی و هر قسمت رو یدفه بهش بدی اینجوری هم سرگرم میشه که خودش داره دونه هارو می کنه هم بلال رو میخوره اما اگه دیدی تمایلی نداره اینطوری بخوره یه دونه رو با دست بکن بهش بده بهد بفهمه خوش مزس بعد خود بلال و بهش بده
دوست نداشته باشه؟؟؟
خوشبختانه کاسکوی من هر غذایی را براش میذارم راحت و بدون کوچکترین اذیتی قبول میکنه و میخوره.
از میواه جات گرفته تا حبوبات.
ذرت و همون چند قسمت کردم و هررزو در اختیارش قرار میدم. خیلی هم استقبال کرد.
در ضمن من احساس میکنم کاسکوی من هیکلش یکم بزرگ شده و کشیده تر شده.
پرایی که قبلا صاحب قبلیش قیچی زده بود داره درمیاد
سلام دوستان.
عسل من با زنجیر یکی از اسباب بازی هاش بازی میکنه.
جوری که وقتی چوب ها را بهش وصل میکنم میزنه چوب ها را میریزه تا با زنجیره بازی کنه. مشکلی نداره؟؟
مولتی ویتامنیش رو 20 روز یه بار
مینرالش رو 7 روز یه بار
ویتامینش که پودریش رو خریدم
مینرالش هر بار 2 قطره توی یه ذره آب برا پرندم میزارم بخوره کاسکوهایی که نوکشون زیاد رو فرم نیست بار اول و دوم هفت قطره توی ظرف آبشون میریزن
ویتامینش اینا رو داره: A,D,E,C,B1,B2,B6,B12,کلسیم دی , نیکوتینیک , ویتامین K اسیدفولیک و بایوتین
زنجیر اسباب بازی کاسکو یه ایرادی که داره امکان این هست که ناخن کاسکو توی زنجیر گیر کنه چند مورد برام پیش اومد با مصیبت ناخنش رو در اوردم چون میترسید و همش جیغ میزد
یه مشکل دیگه هم داره وقتی کاسکو زنجیر رو چندین بار گاز میزنه قسمت داخلی منقارش دچار خمیدگی یا شکستگی میشه
حتما دیدی وقتی جوگیر میشه یه دفعه با تمام وجود اسباب بازی رو گاز میگیره
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)