هولوگرام باید روی تمام محصولات خارجی باشد
نکتون s و msa خوب هستند اما msa باید روی غذای پرنده ریخته شود که بنظرم s که محلول در آب هست راحتتر است. محصولات ایرانی هم هستندمثل ویتامنت و ویتالین
http://www.parsipet.ir/thread25014.html
ماده من هنوز تخم نکرده
اما الان هر روز همیشه داخله لونه هست و نر هم توی لونه و گاهی خیلی کم بیرون میان؟
مدفوع ماده بزرگ شده خیلی
تو لونه هم نگاه کردم تخم نبود
ماده چرا تخم نمیکنه دیگه احتمالا تخمها بی نطفه شدن تا الان
هر چی نطفه بود تا الان از بین رفته فکر کنم
وقتی ماده مدفوع بزرگ میکند به این معناست که بزودی تخم می کند انشالله و تاخیری هم که شما میفرمایید مشکل تخم ماندگی نیست
کاهو و تره برای ماده بگذارید
قیمت نکتون اس را نمیدانم اما msa چهل گرمی حدود 20 تومان هست .بعضی داروخانه های دامپزشکی توحید دارد و همین طور اسکندری.
در مورد کیفیت هم بنظر میرسد نکتون و تابرنیل ارجح هستند
این هم در خصوص شرکت داملران رازک
دلیل اینکه ماده من شبها ورودی لونه میشینه چیه
عروس نر روی چوب حلو لونه نشسته
اما ماده بحای اینکه توی لونه باشه روی ورودی میشینه
هر کی بره تو اناقشون ماده سریع میره توی لونه بعد دوباره میاد ورودی لونه
طول روز داخل لونه هستش و این کارش مختص شیها تا صبح
سلام
حدود دو ماه پیش شاهپر اول یکی از بالهای عروس ام در حین رشد از ساقه شکست و نمیتونست پرواز کنه به دامپزشک مراجعه کردم یه مولتی ویتامین داد با یه دارویی که اسمش رو نگفت!!! ولی ریشه ی شاهپر رو در نیاورد گفت چون در حال رشد شکسته هنور خون داره و ممکنه خونریزی کنه. امروز همون شاهپر که در حال رشد بود دوباره بدون هیچ دلیلی از ساقه شکست. عروسم هم خیلی درد داشت چون هم خیلی عصبی شده بود و هم در حال پرآرایی جیغ میزد و نمیتونست زیاد پرواز کنه
عکس پر رو هم میگذارم. اگه دقت کنید تو ساقه ی پر خونمردگی هست. قسمت دیگه ی پر هم مثل تنه ی درختی که موریانه خورده باشه پوک هست و خیلی راحت پودر میشه !!!!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟؟
ممنون
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)