بنظرتون این مدفوع مشکلی نداره؟
ممکنه بخاطر عفونت اینطوری شده باشه؟اگر عفونت باشه ممکنه باعث مرگ جوجه ها بشه؟
وقتی نشستن روی تخم نباید حمام کنن؟
2-3 روزه صبحا جیغ میزنن وقتی من براشون سبزی میزارم میرن روی سبزی ها و مثله وقتی که حمام میکنن خودشونو به سبزی ها میمالن براشون اب گذاشتم اب تنی کنن تا بالاخره صداشون افتاد
هر کاری میکنم رطوبت از 10 % بالاتر نمیاد![]()
وقتی جفت روی تخم می خوابند چون دیر تر برای دفع از لانه خارج میشوند ممکن است تغییراتی در مدفوع ببینید که اگرسرحال بااشند مشکلی نیست انشالله
خیلی از پرنده ها وقتی نیاز به آبتنی دارند این کار را با مالیدن خود به سبزیجات مرطوب نشان میدهند.
برای رطوبت دستمال مرطوب روی قفس آویزان کنید و تا قبل از بدنیا آمدن جوجه ها می توانید برایشان ظرف آب بگذارید تا حمام کنند.
این مدفوع ماله ماده است زیاد روی تخما نمیخوابه اکثرا نر رو تخم میخوابه . سرحاله خیلیم جنب و جوشش زیاده اصلا انگار نه انگار که 4 تا تخم گذاشته پشتش باز یکم ورم داره احتمالا بازم تخم بزاره!
پارچه که میندازم رو قفس جفتشون شروع میکنن به فس فس کردن و میخوان به پارچه حمله کنن
سماور بزارم؟اخه دستگاه بخور نداریم!![]()
حوله یا دستمال مرطوب را طوری نگذارید که باعث ترسشان شود . حالا دیگر هر طور که می دانید
من خودم در تابستان چند روز آخرحتما ظرف برای آبتنی داخل قفس میگذارم که اغلب پرنده ها هم استقبال می کنند
سماور دما را بالا میبرد
مگر باز هم جفتگیری می کنند؟ ماده معمولا شب روی تخم ها می خوابند
ویرایش توسط *پویش : 3rd September 2014 در ساعت 06:43 PM
من خودمم احساس میکنم نرم بی تجربه است
دوستان یک سوال بهترین راه تشخیص تابرنیل توتال اصل چیه؟ من احساس میکنم تو شهرمون اصلش نیست دارن تقلبی میفروشن مکملهام داره تموم میشه میخوام به زودی تهیه کنم چرا سایت برای فروش چیزی نزاشته؟ ایا جایی هست اینترنتی بفروشه بخریم اگه کسی سراغ داره لینک بده ممنون میشم
یک سوال دیگه الان که درحال اماده کردن جفت هستم روزی چقدر باید شاهدانه و کافیشه و تخمه بدم
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)