امیر اقا بسیار زیبا هستن !
منتظر عکسای جدید هستیما![]()
امیر اقا بسیار زیبا هستن !
منتظر عکسای جدید هستیما![]()
سلام مهندس من تاپیک شما رو نگاه کردم بقدری زیبا بود که از اول تا آخرش و مجبور شدم ببنم این پیژن هاهم که آخرش گذاشتی واقعا" عالی بود من که واقعا" شیفته شدم شما کاری کردی که بعد 4سال دوباره وسوسه دیسکس بشم .من حدود 11 سال دیسکس داشتم ولی به علت مشغله کاری مجبور شدم کلا" آکواریوم رو بی خیال شم چه برسه به دیسکس واقعا اشکم و درآوردی![]()
ویرایش توسط دیامون : 4th August 2014 در ساعت 09:12 AM
سلام اقا امیر ممنونم از نظر لطفتون
ان شالله
سلام مهندس من تاپیک شما رو نگاه کردم بقدری زیبا بود که از اول تا آخرش و مجبور شدم ببنم این پیژن هاهم که آخرش گذاشتی واقعا" عالی بود من که واقعا" شیفته شدم شما کاری کردی که بعد 4سال دوباره وسوسه دیسکس بشم .من حدود 11 سال دیسکس داشتم ولی به علت مشغله کاری مجبور شدم کلا" آکواریوم رو بی خیال شم چه برسه به دیسکس واقعا اشکم و درآوردی
سلام دوست من
البته اینکه شما لطف کردید و کل صفحات رو نگاه کردید به علاقه شما به این ماهی زیبا بر میگرده وگرنه ماهی ها من انقدر هم تعریفی نیستند ولی د رکل خیلی خوشحال شدم اگه باعث شده بعد از یازده سال تجربه دیسکس داری مجددا به سراغ این ماهی فوق العاده زیبا برید و ما رو هم از تجربیات خودتون بهرمنده کنید
سلام امیر عزیز چند وقت فرصت نکردم بیام سایت ندیده بودم.اقا چه کردی به به.میتونم بگم یکی از بهترینها هستن دیسکسها و صد البته خودت.
سلام امیر جانبسیار زیبا ، واقعا خواب از سرم پرید ، خیلی خیلی خوشم اومد ولی راستشو بخوای از کیفیت عکسات بیشتر خوشم اومدراستی امیر جان من به شدت دنبال دوربین خوب هستم و اول میخوام عکس با کیفیتی که گفتی بزارم بعدش آرتمیا ازتو هدیه بگیرم به هر حال کلی حال کردم ، دستت درد نکنهموفق باشی
ویرایش توسط SAE!D : 4th September 2014 در ساعت 02:59 AM
سلام امیر اقا خیلی زیبا بودن لطفا از همه اعضای خانوادشون عکس بذارید![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.