سلام
دوستان کم کم دارن شکل عروسی که میخواد تخم بکنه رو به خودشون گرفتن
نرو ماده همیشه داخله لونه هستن
به خصوص نر روی ورودی وا میسته و ماده هم کنج قفس
میتونه علایم تخم گزاری باشه؟ اخه ترسم از اینه اینها الان دیگه اصلا جفتگیری نمی کنند و ممکنه تخمها نطفه دار نباشه
از 20 مرداد جفتگیری می کردن تا 5 سهریور که اخرها روزی یک بارشو میدیدم
تخمها نطفه داره؟یا بازم بی نطفه میشن
ویرایش توسط abolfazl : 31st August 2014 در ساعت 10:55 PM
با سلام.
عروسای من فقط دیروز جفت گیری کردن و امروز ازشون جفت گیری ندیدم. امکان جوجه دهی هست؟
در ضمن من هنوز لونه نذاشتم. باید بزارم؟
داروی مینرال هم شروع کردم. تو این دوره خوبه؟
در ضمن عروسای من اصلا باهم خوب نیستن. ماده نر رو پذیرفته و گاهی اوقات سرشو میخوارونه. اما نر سر ماده رو نمیخوارونه. بعضی وقتا ماده که میاد سمت نر ، نر پاش رو میزنه که دور بشه. با این اوضاع اگر هم جوجه بدن چه طوری میخوان رو تخم بخوابن؟ من نمیدونم با این شرایط چه طور جفت گیری کردن.
تشکر...
این طور که عروس هلندی 20 روز پیش یک بار جفتگیری کنه و همه تخمها بارور باشن کمی خارج از ذهنه
اگه از اولین تخم باشه با مقالاتی که موجوده میشه گفت تخمها بارورن
ولی من تا اونجایی که دیدم عروس ها تا وسط های تخم گزاری هم جفتگیری می کنند (البته همه اینها غریضیه و خودشون کارشون رو بهتر بلدن)
عادت عروس هلندی به اینه که چند سری اول تخم خودشون رو جوجه نکنند که بارها دیدم ولی دیدم بعدش از یک مدت همه تخمهارو جوجه می کنند که همه چی بر میگرده
به تغذیه و محیط و سن عروس ها که من همیشه میگم هر سری که میگزره احتمال جوجه شدنه تخمها خیلی زیاده با اینکه سری های قبل به شکست برخورده چون حداقل شرط گذر زمان رعایت شده که باعث استراحت جفت شده
دلیل اینکه افرادی هستند که جوجه میگیرن و افرادی هم نمی تونند چون صبر رو همه ندارند و مرتب پرنده هارو عوض می کنند که نمونش دوست خوبم تو همین سایت بود که دیگه الان پیداش نیست
(همگی ییخشید)
سلام
همان طور که سری قبل هم خدمتتان گفتم اینکه گاهی با هم دعوا کنند طبیعی هست و هیچ موردی ندارد
شما که دائم کنارشان نیستید که ببینید جفتگیری می کنند یا خیر
به هر حال کاری که از دست شما بر می آید فراهم کردن محیط نسبتا آرام و رسیدگی به تغذیه شان هست .
لانه را هم می توانید نصب کنید
بله مینرال هم خوب است
ممنونم خانم پویش.
اما رفتار اینا همیشه اینجوریه. یا یکی بالا میشینه و اونیکی پایین و کاری به کار هم ندارن. یا اگه پیش هم میشینن ماده که میخواد نزدیک نر بشه فوری میزنش. طوری نیست که باهم خوب باشن بعضی وقتا دعوا کنن.
نر که تقاضای سرخواروندن میکنه ماده سریع سرشو میخوارونه. اما وقتی ماده تقاضای خواروندن سر میکنه نر سرشو نمیخوارونه و همو میزنن.
بینهایت ممنون...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)