سلام دوستان
میخواستم ببینم از شکل ظاهری این عروس مشخصه که نره یا ماده؟؟
اکثر سینامون ها ماده هستند ولی این جوجه عروس من صبح ها مثل نرم تک جیغ میزنه و اینور و اونرو میره.
![]()
سلام دوستان
میخواستم ببینم از شکل ظاهری این عروس مشخصه که نره یا ماده؟؟
اکثر سینامون ها ماده هستند ولی این جوجه عروس من صبح ها مثل نرم تک جیغ میزنه و اینور و اونرو میره.
![]()
سلام.تخم اگر در ارزن فرو بره تا چند ساعت سرد نمیشه و زنده میمونه.اگرهم جفت روش نخوابیده باشن و گرمانخورده باشه توی نمک یا ارزن تا هفت روز جنین زنده میمونه.
ولی اصلا اندازه ی هیکل عروس در حدی نیست که بتونه تخم کاسکو رو گرم کنه و جوجه کنه.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
سلام عروس من رفته توی لک حتی شاه بالهاش هم ریخته چیکار کنم؟
مولتی ویتامین میخواهد؟
با سلام به دوستان.
من فکر کنم جفت گیری که از عروسم دیدم بار اولشون بوده. حالا خواستم بدونم چند بار دیگه باید جفت گیری کنن؟
در ضمن اگه بشه مصرف داروی مینرال رو دوستان توضیح بدن ممنون میشم و اگه مشخص کنن که آیا میشه در حالت عادی (یعنی در دوره پرریزی نباشن) این دارو رو داد یا نه.
بینهایت ممنون
ممنونم آقا ابوالفضل.
شرمنده ولی دستور مصرفش رو متوجه نشدم. ممنون میشم اینم توضیح بدین و بفرمایین تا کی به دادن این دارو ادامه بدم.
یه سوال دیگه هم بپرسم دیگه یه پست دیگه نزنم. امروز عروسم اصلا پر نریخت. در واقع یک هفته پر ریخت. اما همچنان کسل تره از قبل و آواز نمیخونه. فقط بعضی وقتا جیغ میزنن با هم. این با مینرال درست میشه؟
شرمنده سوال زیاد میپرسم.
دستور مصرف روی جلد نوشته شما 4 قطره تو ظرف اب پر بریز 24 ساعت بعد بشور
شما بهتر بود توتال میخریدید تا مینرال مینرالم کمک میکنه ولی پرنده نیاز به کلسیم ویتامینم داره
پر ریزی پرنده شما خفیف بود عروس ماده منم یک هفته بیتشر تو لک نبود بعد درست شد خوندن نرم به مرور زمان درست میشه فقط تغذیه عروس مناسب با شرایط بکنید که انشالله نتیجه بگیرید
دوستان یک مشگلی دارم
الان عروس مادم خیلی تو لونه میره
و شب ها هم تو لونه هس ولی همش ورودی لونه هستش و به بیرون نگاه میکنه
نر روی چوب جلویی ورودی لونه هست و ماده انگار بهش نگاه میکنه یعنی میترسه تو لونه؟
وقتی میرم تو ایتاق سریع میره کنج لونه خودشو مخفی می کنه!!!!!!!!
پانزده روز پیش اولین جفتگیریشون بود و تا 4 روز پیش هر روز چند بار جفتگیری می کردن اما الان ندیدم جفتگیری کنند مشگلی نداره اگه ماده خم کنه؟
ماده هنوز علایم تخم گزاری نداره
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)