خییییییییییییییییییییلی گرون بودولی ریف اوختاپوس اوردم خیییییییییییییییییییییییل ی خوب
![]()
کنت مارین
آکواریم سیستم
سیچم
برایت ول
اینستنت اوشن
کروتچ
ردسی
آکوامدیک
مرینیم
دلتا مارین
تترا
سرا
تروپیک مارین
تانزی
سایر نمک ها
خییییییییییییییییییییلی گرون بودولی ریف اوختاپوس اوردم خیییییییییییییییییییییییل ی خوب
![]()
با سلام
نظر دوستان در رابطه با نمك مارينيوم چيه ميخوام بخرم الان؟؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
از دوستان گسی هست که از نمک آویسا استفاده کرده باشه و تجربه این نمک رو بگه
من در مورد اونچیزی نمی دونم اما خودم یه بار نمک تترا گرفتم که درجه ۳ آلمانی محسوب می شه ، کیلو۱۲ تومن، اصن راضی نبودم، اینبار نمک رد سی گرفتم عالی بود تجربه شخصیم: یه ذره بیشتر پول دادم اما یه دونه از ذرات نمکش ته ظرفم باقی نمی مونه و راحت حتی توی آب سرد هم حل می شه مارک متفرقه نگیرین
سلام خدمت دوستان من اشتباهی دومدل نمک مارک مختلف رو باهم مخلوط کردم مخواستم بپرسم میشه از این نمک برای سیفون زدن استفاده کرد یا بی خیال نمکا بشم؟
سلام دوست عزیز . کاش نوع نمکها رو هم میگفتید ولی مشکلی پیش نمیاد و میتونید از نمک استفاده کنید ولی حتما زمان تا 24 ساعت در سطل حل و اکسیزن دهی بشه بعد استفاده کنید
سلام . من فقط تا الان از ردسی و آکواریوم سیستم استفاده کردم و از دوتاشون راضیم ، به محضی که داخله آب با هر درجه ایی میریزی کامل حل میشه و هیچی باقی نمیمونه ،
اره رد سي خوبه ولي مثلأ تو استان خوزستان من نمك برايت ول و مارينيوم و دلتا مارين موجوده و مجبورم بين اين ٣تا انتخاب كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.