نه قیمت ریف اختاپوسو ندارم اینم به حد اون میرسه یا نه؟![]()
نه قیمت ریف اختاپوسو ندارم اینم به حد اون میرسه یا نه؟![]()
من اخرین بار که قیمت کردم اسکیمر 400 لیترش 2.500.000بود
البته روش فروشنده زده بود 300-400لیتر ندیدم مشخصات پمپش چی بود
سلام
دوستان میخوام تانک ابشور راه اندازی کنم.ابعادی که میتونم بزنم110*50حالا ارتفاعو نمیدونم چقدر باید باشه{محدودیت ندارم}
آیا این ابعاد مناسب هست یا بابد تغییر بدم
ممنون
ارتفاع 65 مناسبه 60 ابگیری بشه
سلام اقا فربود
سوال لطفا را هنمای کنید
من روی مهصولات خارجی زیادی رو خوندم مثل brightwell و kent marine و ......ولی روی همشون نوشته بود NO NITRATE AND PHOSPHATET و تمامی این شرکت ها این 2 را برای آکواریم بسیار مضر میدانند
و بسیار جالب است که بیشترن مشکل تولید این شرکت ها در همین موضوع است که قیمت آنها بالا است
به همین دلیل تصمیم به تست این محصولات با تست APIگرفتم و تمام تست ها عدد 0را را نشان داد وحالا مقاسه
من از تمام برندهای محصولات ایرانی تست گرفتم تمامی آنها سرشار از فسفات بودند تا به حال شما یا دوستان به این موضوع بر خورده اید؟؟؟؟؟![]()
سلام جناب شفیع پور ای کاش یکم راجبه این نمک اگه استفاده کردین توضیح بدین چون منم به تازگیا چندین جا دیدم سطلاشو
مخصوصا سولفورش نظرنمو جلب کرد
این برند اومد یه تاپیک تبلیغاتی زد و یه عکس گذاشت نوشت این قبل سیفون این بعد سیفون همه چی گل و بلبل شده
منم زیرش یه پست زدم و.... ممکنه شماهم خونده باشین تاپیکو
دیگه خبری نشدازشون به نظرم اون پستم فقط برا این بود اگه کسی سرچ کرد تو گوگل اسمشون تو دوتا فروم باشه چون دقیقا همون پست تو ن ی ک هم بود
سلام من محصولات ایرانی فقط د ل ت ا اونم شاید 10 کیلو کلا استفاده کردم که پشیمونم شدم از این کار باقیه محصولاتو تست نکردم پس تظر ندم بهتره اما چیزی که منو زیادراغب نمیکنه برای رفتن سمت این محصولات واژه : هرکس دوس نداره نخره هست که توسط صاحب امتیاز اون گفته شد که این یه ساپورت تمام عیار برای یه محصول ایرانی به حساب میاد
اگه از نظر کیفیت هم به یه جایی برسیم یه روزی از نظر اخلاق خیلی جا داریم تا طرز برخورد با مصرف کننده رو بفهمیم
در رابطه با برندهای خارجی هم باز اکثرا تست نکردم بیشتر محصولات برایتول هم فرمولی دقیقا شبیه کنت دارن چون کریس قبلا تو شرکت کنت بوده و حالا که جدا شده همون فرمولارو با اسم برایتول به بازار میده یک سری از محصولاتشم رندی هلمز ازمایش کرده و مشخص شده با ادعای روی بسته یکی نیست
چند روز پیش هم یه جا بحث بود راجعبه مدیای کلسیوم راکتور که 25. فسفات تو اب ازاد میکنه چند نفر میگفتن همه مدیاها اینجورین یه سری میفتن فقط نخودی اینجوریه
حالا شاید شما جوابشو بدونید کورال ازاروس برایتول به غیر از استناد به نوشته روی بسته فسفات ازاد میکنه یا نه
ممنون
سلام من رویی لایوراکام جلبک بنفش میزنه من فکر کردم از فسفات ولی فسفات گیر گزاشتم ازبین نرفت شما فکر میکنید از سیلکات یا از نور چون ازبین نمیرود
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)