کسی از دوستان میدونه این چیه؟
سفید رنگه مثل سوسک یا خرخاکی میمونه بعدش مثل پشه میچرخه و پرواز میکنه توی اکواریوم یهو یجا میشینه
خیلی هم ریزه و کوچیک
![]()
ویرایش توسط amiroscar : 29th August 2014 در ساعت 11:22 AM
فکر کنم آرگولوسه
از تانک خارجش کن
به بدنه ماهی میچسبه از خونش تغذیه میکنه تا ماهی ضعیف میشه و میمیره
من اطلاع ندارم اگرم باشه شاید دوستان دیگه تجربشو داشته باشن بدونند
امروز ۱۴ روزه که تانک رو استارت زدم و تست زدم و بشرح زیر است
آمونیاک ۰.۲۵
نیتریت بین ۰ تا ۰.۱
نیترات ۱۰۰
نیتریتم خیلی کم شده اما نیترات ثابته
بنظرتون اوضاع و چرخه داره خوب پیش میره؟ سیفون بزنم واسه پایین اومدن نیترات؟
این پادها یا شپشک کارشون رو خوب بلدن و ماهیها تقریبا نمیتونن بگیرنشون ولی راس ماهی و سودوکرومیس در صورت دیدن میتونن شکارش کنن که معمولا پیش نمیاد
سیکل طی شده و شما سیفون بزن تا نیترات بیاد پایین،دو مرحله سیفون 25 درصد به فاصله حداقل 3 روز انجام بدید و وقتی آبزی اضافه کردید این فاصله بین دو سیفون رو از پنج روز کمتر نگیرید
آمونیاک و نیتریت هم باید صفر بشن که بعضی از تستر ها هیچ گاه صفر نشون نمیدن
پس داستان دارم با این پادها و شپشک ها ، نمیدونم چه بلایی بود که سرم اومد اولین تجریه ابشورمه ولی همه بلایی سرم اومد، آبتازیا که کشتمشون و خرچنگ و حالا هم شپشک
والا تستر آمونیاکم بعید میدونم بیرنگ یعنی صفر مطلق نشون بده هر وقت زدم شیری نشون داده ( تستر سالیفرت)، ولی فکر کنم مشخصه آمونیاک صفر نیتریت صفر باشه درسته؟
ویرایش توسط amiroscar : 29th August 2014 در ساعت 07:30 PM
این چیزها طبیعیه و بلا محسوب نمیشه ، خرچنگ تو همه تانکها هست ، این پادها که درستش ایزو پاده هم گاها پیش میاد که باشه و تو تانک خودم بود و وقتی به ماندارین چسبیده بودن ماندارین رو گرفتم و دوتاشون رو از بین بردم
بله منظور من هم همین بود معمولا تسترها صفر مطلق نشون نمیدن ، به دستور روی تسترها خوب توجه کنید اگه گفته یه دقیقه تکون بدید و بعد ده دقیقه بخونید دقیقا همونطور عمل کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)