سلامسلام دوباره
امروز رفتم جوجه رو از نزدیک دیدم ، لوتینو بود با چشمهای قرمز ، دو سه روزه تازه چشماش رو باز کرده ، باتوجه به عکسهایی که تو سایتتون دیدم و با توجه به حرف فروشنده سنش حداکثر 14 روزه!
الان سنش مناسبه بیارمش خونه؟
فقط یکم سردرگمم ، آخه دسترسی به سرلاک مخصوص ندارم ، سرلاک انسانی هم که میگن نباید استفاده بشه ، این دستورالعمل سرلاک هویج پختهو موز و سیب و تخمه و ... رو که تو سایتتون نوشتین هم که هر روز باید درست کرد ، چون به قول خودتون تا یه روز قابل استفاده هست ،حال با این تفاسیر آیا دستور العمل های دیگه ای هم هست که به صورت متناوب بشه استفاده کرد؟
تایپیک پرسش و پاسختون هم میخونم ولی ممنون میشم اگه بتونین مستقیما راهنماییم کنید!
بنظرتون تا چه قیمتی میصرفه بردارم!
عکسش تقریبا مثل این عکس یازده روزگی هست که توی عکس هست، فقط یه کوچولو بزرگتر!
بزرگ کردن جوجه در این سن آسان نیست . ریسک نکنید . وقتی جوجه دانه خور شد از صاحبش تحویل بگیرید
نر به این زودی افت نمی کند. اگر هم کمتر بخواند دوباره با آمادگی مجدد ماده درست میشود
آخه خيلي دوست دارم تو اين سن خودم بزرگ كنم كه تو دست و بالم بزرگ بشه ديگه از آدم ترس نداشته باشه!
از طرفي هم ريسكه ميترسم تلف بشه!
نهایتا برای اینکه خیالتان از رام بودنش کاملا راحت باشد می توانید یک جوجه سرلاکی تازه دانه خور شده بخرید هر چند جوجه ای که توسط والدینش بزرگ شده باشد هم در این سن راحت رام میشود
سلام.
من گفتم برام با چوب 9 لایه بزنه. چند میلشو نمیدونم.
کلا خیلی سنگین میشه؟ فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد چون قفس خودش خیلی سنگینه.
ممنون از راهنمایی شما
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
بعد از اینکه پر ریزی تموم شد و یک جفت گیری های نصفه و نیمه ای دیدم دیروز لانه را نصب کردم
اولش پرنده نر رفت تویه لانه یه دوری زد و آواز خوند بعد از اون هم پرنده ماده رفت تو ولی زود در اومد . دیشبم کلا نر تو لانه خوابید الان هم دیگه هرچی ماده میخواد بره تو لانه نر نمیذاره
بنظرتون لانه زیاد بزرگ نیست؟
بنظر خودم هم بزرگ شده هم وزنش زیاد شده
ماده هی تلاش میکنه بره تو اما نر نمیذاره بره تو یکی دوبارم نر هلش داد که ماده از اون بالا افتاد پایین !![]()
سلام دوستان. همونطور که تو معرفی پرنده هام گقتم عروس مادم متاسفانه تلف شد.
الان نر تنهایی رو دو تا تخمی که ماده گذاشته خوابیده و یه جوجه را داره بزرگ میکنه.
مشکلی برای نر پیش نمیاد؟؟؟
بعد کی میتونم براش جفت بیگیرم؟؟
سلام
فعلن بذارید جوجه ها و تخمارو جوجه کنه و بزرگ کنه وقتی همه جوجه هارو سوا کردید بعدیک ماه بخرید تا نر هم استراحت داشته باشه
لونه فکر کنم زیادی بزرگه ابعادشو تو چند صفحه فبل گفتیم 25.25.25 خوبه حالا اگه طول 30هم بشه خوبهبعد از اینکه پر ریزی تموم شد و یک جفت گیری های نصفه و نیمه ای دیدم دیروز لانه را نصب کردم
اولش پرنده نر رفت تویه لانه یه دوری زد و آواز خوند بعد از اون هم پرنده ماده رفت تو ولی زود در اومد . دیشبم کلا نر تو لانه خوابید الان هم دیگه هرچی ماده میخواد بره تو لانه نر نمیذاره
بنظرتون لانه زیاد بزرگ نیست؟
بنظر خودم هم بزرگ شده هم وزنش زیاد شده
ماده هی تلاش میکنه بره تو اما نر نمیذاره بره تو یکی دوبارم نر هلش داد که ماده از اون بالا افتاد پایین !
مشکل تو لونه رفتن نر هم حل میشه نیاز به زمان داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.