میشه بذر سبزیجات مثله جعفری گیشنیز پیاازچه تربچه شاهی و ... را به جفت داد؟
با سلام به دوستان.
حدود یک هفته میشه که عروس ها رو از هم جدا کردم. تا الان هم برای تغذیه هم کم براشون نذاشتم و تمام مواردی رو که دوستان فرمودن بهشون دادم.
ماده علایم مستیش دیده میشه و اینور اونور میپره و گاهی اوقات از سقف قفس آویزون میشه. اما نر واکنشی نشون نمیده و بعضی وقتا با جیغ آروم جواب همو میدن. نر کلا صداش در نمیاد. به جز چند شب پیش ساعت دوازده شب دو دقیقه خوند اما دیگه نه. یک چیز دیگه ای که تو عروس نر دیدم اینه که بعضی وقتا دو سه تا عطسه میکنه. طبیعیه؟ یا سرماخورده؟
کف قفس نر هم یکی از پر ها افتاده. میتونه مال پر ریزی باشه؟
حالا با این احوال یکیشون کنم؟ ممکنه با یکی شدن با هم جفت بشن؟
اگر هم میشه یه سایز مناسب قفس برای جفت معرفی کنید ممنون میشم.
شرمنده سوالات زیاد شد
ممنون...
نر به صورت غریزی محیط لونه رو برای امنیت جوجه های آینده بررسی میکنه و قلمرو خودش رو با نوک زدن به درب ورودی لونه و کف لونه نشون میده و از طرفی با موندن توی لونه شرایط رو برای ماده عادی میکنه.
ماده هم در این مدت بدنش برای تخم گذاری دچار تغییر و تحول میشه و به همین خاطر هم باید رسیدگی خوبی داشته باشه و هم آماده باشه تا تخم توی بدنش نمونه چون داره برای تخم گذاری آماده میشه.
هیچ مشکلی برای نر ایجاد نمیشه نگران نباشید.
سلام
هم چنان به رسیدگی ادامه دهید تا نر هم پر جنب و جوش و آماده تر شود
دو سه عطسه موردی ندارد مخصوصا بعد از پرآرایی البته اگر با پف کردن و کسل بودن پرنده همراه نباشد
افتادن یک پر تو لک رفتن و پرریزی محسوب نمیشود
حالا که پرنده های شما جدا هستند صبر کنید تا هر دو آماده تر شوند. البته اگر پیش هم باشند هم ایرادی ندارد و انشالله جفت میشوند اما احتمالا این طوری زودتر نتیجه بگیرید
برای قفس هم این تاپیک را مطالعه کنید
http://www.parsipet.ir/thread14765.html
ویرایش توسط *پویش : 19th August 2014 در ساعت 06:32 PM
سلام دوباره
امروز رفتم جوجه رو از نزدیک دیدم ، لوتینو بود با چشمهای قرمز ، دو سه روزه تازه چشماش رو باز کرده ، باتوجه به عکسهایی که تو سایتتون دیدم و با توجه به حرف فروشنده سنش حداکثر 14 روزه!
الان سنش مناسبه بیارمش خونه؟
فقط یکم سردرگمم ، آخه دسترسی به سرلاک مخصوص ندارم ، سرلاک انسانی هم که میگن نباید استفاده بشه ، این دستورالعمل سرلاک هویج پختهو موز و سیب و تخمه و ... رو که تو سایتتون نوشتین هم که هر روز باید درست کرد ، چون به قول خودتون تا یه روز قابل استفاده هست ،حال با این تفاسیر آیا دستور العمل های دیگه ای هم هست که به صورت متناوب بشه استفاده کرد؟
تایپیک پرسش و پاسختون هم میخونم ولی ممنون میشم اگه بتونین مستقیما راهنماییم کنید!
بنظرتون تا چه قیمتی میصرفه بردارم!
عکسش تقریبا مثل این عکس یازده روزگی هست که توی عکس هست، فقط یه کوچولو بزرگتر!
![]()
دوستان نرم داره خوندنش بیشتر میشه علائم مستی تو نرم دارم میبینم ولی مادم الان یک هفته تو لک هست به نظرتون باید چکار کنم چقدر طول میکشه نر مست بمونه؟ تا ماده از پر ریزی در بیاد
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)