دوستان همین الان یه چیزی رو مشاهده کردم که شاید بتونید بهم کمک کنید،ماده به نر غذا میده یا برعکس درست متوجه نشدم نوک هاشون باز میکردن و بهم چیزی میدادن و یه صدا خیلی کم هم ماده از خودش در میاورد.الان من چیکار کنم؟
دوستان همین الان یه چیزی رو مشاهده کردم که شاید بتونید بهم کمک کنید،ماده به نر غذا میده یا برعکس درست متوجه نشدم نوک هاشون باز میکردن و بهم چیزی میدادن و یه صدا خیلی کم هم ماده از خودش در میاورد.الان من چیکار کنم؟
سلام
کار خاصی نیاز نیست انجام بدید . چند روز از جفت کردن قناری ها گذشته ؟
شما بعد از 3 روز که قناری ها رو جفت کردید میتونید لونه رو داخل قفس قرار بدید . اگر 3 روز شده لونه رو داخل قفس قرار بدید
دان دادن قناری ها به یکدیگر از نشانهای اصلی جفت خوردن قناری ها هستش
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
الان 11 روزه قناری ها کنار هم هستند ولی نمیدونم چند روز میگذره جفت شدن ولی فقط همینو میدونم که دفعه ـی اولی هست که این دو نر و ماده میخوام جفت بشن و فک کنم بعد 4-5 روز جفت شدن
سلام خدمت اساتید.
میخواستم در مورد قطره پشت گردنی عرفا مکتین سوال بپرسم که آیا برای قناری مشکلی نداره من پرسیدم میگن موجب کچل شدن قناری میشه حالا نمیدونم اگه کسی استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه.
با تشکر
جواب منم بدید ممنون میشم
امروز که از خواب پا شدم دیدم قناری ماده رفته تو لانه و تقریبا نشسته حالا نمیدونم دقیقا داشت چکار میکرد،چون توجه نکردم،لانه سازی هم نیست چون قبلا لانه سازی رو واستاده انجام میداد.نظر شما چیه؟
نه استرسی وارد نشده تغذیشم همیشه یکنواخت بوده فقط قبلا تو خونه بوده ولی الان تو حیاطه فکر کنم از وقتی گذاشتمش تو حیاط خوندنش کم شد تا الان که دیگه قطع شده.ممکنه نخوندش بخاطر تغیر مکانش باشه؟ دلم برای صداش تنگ شده![]()
بله میتونه به علت تغییر دما باشه در این فصل هوای بیرون از منزل گرم تر از داخل منزل هستش و گرما زیاد اصلا برای قناری خوب نیست اگر امکانش هست قناری رو داخل بیارید ولی قفس رو در جایی قرار بدید که در مسیر باد کولر نباشه انشاالله که اواز خواندن رو مجدد اغاز خواهد کرد
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.