بسیار زیبا بودند.
خیلی خیلی زیبا بودند.
امیدوارم موفق باشید
بسیار زیبا بودند.
خیلی خیلی زیبا بودند.
امیدوارم موفق باشید
سپاسگزارم. بله همین طور هست
اون جفت اوایل امسال تخم کردند اما نر کم تجربه بود و ماده هم بینهایت بازیگوش لذا جوجه ای ندادند ولی این سری ازشون راضیم . انشالله که نتیجه می گیرم
واقعا؟ از این بابت بسیار خوشحالم
خیلی متشکرم .جنابعالی لطف دارید.
در مورد شمردن تخم ها هم این قدر در خاطرم هست که تا حدودی قضیه پز دادن هم بود (به یکی از اقوام)
خیلی سپاسگزارم
نظر لطفتان هست. انشالله شما و همه دوستان نیز همواره موفق و سلامت باشید
دوستان طوطی هی زیبایی دارین
طوطیهای زیبایی دارین
خوش به حالتون
من عاشق طوطیها هستم
میخوام بخرم
اما فعلا شرایطشو ندارم
سلام خانم پویش.
لطفی که شما و دوستان عزیز دیگر در حق من کردید هیج گاه فراموش نمیشود. امیدوارم بتوانم برای شما و دیگر دوستان عزیز جبران کنم.
من تا حالا وایت فیس از نزدیک ندیدم. خداییش خیلی قشنگن. مبارکتون باشه. فکر میکنم قیمتش هم بالا باشه.
انشاالله که به طوطی ها و پرنده هاتون اضافه بشن و در کنارشون روز های خوبی داشته باشید.
یا علی...
سلام
طوطی های خیلی زیبایی دارید موفق باشید.
![]()
سلام خانم پویش.
لطفی که شما و دوستان عزیز دیگر در حق من کردید هیج گاه فراموش نمیشود. امیدوارم بتوانم برای شما و دیگر دوستان عزیز جبران کنم.
من تا حالا وایت فیس از نزدیک ندیدم. خداییش خیلی قشنگن. مبارکتون باشه. فکر میکنم قیمتش هم بالا باشه.
انشاالله که به طوطی ها و پرنده هاتون اضافه بشن و در کنارشون روز های خوبی داشته باشید.
یا علی...
سلام. خواهش می کنم اینجا دوستان اطلاعات خوبی دارند و توصیه های مفیدی هم می کنند . انشالله شما هم بزودی عکس جوجه ها را در تاپیکتان میگذارید و ما هم لذت میبریم
بله بنظر بنده هم خیلی زیبا هستند.
ممنون از دعای خیرتون
سلام . سپاسگزارم
و هم چنین شما
یاد مرغای خودم افتادم
فوضولی و نازنازی
خدا عروساتونو هم براتون نگه داره
ای بابا همشهریمه که این!لازم دیدم که در مورد زندگی استاد مطالبی را تقدیم حضورتان کنم
استاد یک بچه (تخم ) سر راهی بود که مادر و پدرش رهایش کرده بودند و یک مرغ عشق استاد را به فرزندی قبول کرد اما به محض اینکه از تخم در امد مورد بی مهری قرار گرفت و کسی به ایشون غذا نداد در حالیکه فقط یک روزش بود . اینجا بود که جفت کهنسال ما که در صفحه اول عکس هایشان هست او را مورد تفقد قرار دادند و تا 25 روزگی مهمانشان بود البته مثل تناردیه ها بودند و پرهایش را کندند.
بعد چون تعطیلات عید بود از آن خانواده هم جدا شد و همراه کاروانی رهسپار لاهیجان شد....
عکسی از استاد در دوران طفولیت
سرتان را درد نیاورم استاد زندگی پر فراز و نشیبی داشته و انصافا این مصرع برازنده ایشان است که"" نا برده رنج گنج میسر نمیشود ""این هم یک عکس که نشان می دهد چقدر نسبت به شهرت بی تفاوت است(شیرجه زده اند داخل لنز)
![]()
با پست فرستادینش?
اذیت نمیشن?
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.