اسکیمر تو شیمی اب تاثیر داره اما نه اونجوری که یه روز کار نکنه نیترات یوهو 50 بشه این نیترات از قبل وجودداشته
اسکیمر تو شیمی اب تاثیر داره اما نه اونجوری که یه روز کار نکنه نیترات یوهو 50 بشه این نیترات از قبل وجودداشته
سلام
امروز یه فروشنده بهم گفت یه موادی هست که باعث میشه اسکیمر بیشتر کف کنه ولی خودشم نمیدونست اثاث کارشون چیه لطفا دوستان راهنمایی کنن چون میخوام یک مدت چند روزی اسکیمر کار مثلا دو هفته رو بکنه راستی چی میشه اسکیمر یک بار کف میکنه دوباره کفش کم میشه و بالا نمیاد نواسان برق هم نداریم که به واترپمپ شک کنم
واترپمپشم فکر میکنم سالمه چون صداش تغییر نمیکنه و یکنواخته
سلام
امروز یه فروشنده بهم گفت یه موادی هست که باعث میشه اسکیمر بیشتر کف کنه ولی خودشم نمیدونست اثاث کارشون چیه لطفا دوستان راهنمایی کنن چون میخوام یک مدت چند روزی اسکیمر کار مثلا دو هفته رو بکنه راستی چی میشه اسکیمر یک بار کف میکنه دوباره کفش کم میشه و بالا نمیاد نواسان برق هم نداریم که به واترپمپ شک کنم
واترپمپشم فکر میکنم سالمه چون صداش تغییر نمیکنه و یکنواخته
یه چیزی زیر اسکیمر قرار بدین و ارتفاعش رو بیارین بالاتر و به اصطلاح سوپر اسکیم انجام بدین فقط مراقب باشین کاپ سر نره و هر چند ساعت سر بزنید بهش....
خوبی احسان جان نه سطح آب داخل اسکیمر که به سطح آب بیرونش کاری نداره شما با یه سبدی یا چیزی که از جنسش خیالتون راحت باشه مثل یک چهار چوب شیشه ای سطح اسکیمر رو بالا بیارید و ارتفاعش رو از کف بیشتر کنید فقط گفتم مراقب سر رفتن باشید ببینید اسکیمر چجوری کار میکنه به اون نتیجه ی دلخواهی که میخواین میرسید یا نه اینکارو در تانکها معمولا زمانی انجام میدن که سطح نیترات ناگهانی بالا میره و یا مشکلات دیگه ای وجودی داره که با اینکار مواد ارگانیک بسیار بیشتری از آب خارج میشه البته البته خودم چندین بار حواسم پرت شده و اسکیمر سر رفته .......
بنیامین من اسکیمرم مینی اسکیمر ماکرو هست میشه همچین کاری باهاش انجام داد....فکر نمیکنم بشه ...خوبی احسان جان نه سطح آب داخل اسکیمر که به سطح آب بیرونش کاری نداره شما با یه سبدی یا چیزی که از جنسش خیالتون راحت باشه مثل یک چهار چوب شیشه ای سطح اسکیمر رو بالا بیارید و ارتفاعش رو از کف بیشتر کنید فقط گفتم مراقب سر رفتن باشید ببینید اسکیمر چجوری کار میکنه به اون نتیجه ی دلخواهی که میخواین میرسید یا نه اینکارو در تانکها معمولا زمانی انجام میدن که سطح نیترات ناگهانی بالا میره و یا مشکلات دیگه ای وجودی داره که با اینکار مواد ارگانیک بسیار بیشتری از آب خارج میشه البته البته خودم چندین بار حواسم پرت شده و اسکیمر سر رفته .......
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.