سلام . من کاسکومو تو سالن خونه گذاشتم به خاطر اینکه اتاق های دیگه رفت و امد زیاد هست و اتاق کوچیک زیادی بهش استرس وارد میشه ولی چون سالن بزرگه و اون جا هم رفت و امد زیاده و تو رفت و امد ها کسی نزدیک کاسکو نمیشه گذاشتمش اون جا که هم به شاوغی عادت کنه و هم از اون جا همه جا رو ببینه . مشکل من این جاست که تلویزون و ..... چیزهای شبیه به این هست که به همین دلیل کل اعضای خانواده تو اون جان و تا 10 و 11 بیدارن و کاسکوم نمیتونه بخوابه قبلا همش چرت میزد ولی نمی تونست بخوابه ولی الان تا 10 رو راحت بیدار میمونه منم دلم نمیاد روش پارچه بکشم چون خیلی میترسه و منم میترسم مثل اولش بشه ( هنوز قار میکشه ) سوال من اینه براش مشکلی پیش نمیاد اگه دیر بخوابه ؟
خواهش میکنم . بله خیلی خوبه که با حوله آشنا بشه . اول اینکه یه رنگی انتخب کنید که باعث ترسش نشه . رنگش تند نباشه . با بازی سعی کنید باهاش آشنا کنید . مثلا دالی بازی کنید باهاش . یا غذای مورد علاقش رو بین حوله بذارید تا برگرده پیداش کنه . کم کم حوله براش جذاب میشه .
این مقاله رو بخونید :
http://www.parsipet.ir/thread8188.html
سلام دوست عزیز
اولین قدم در حوله یچ کردن طوطی آشنایی کامل با حوله است سعی کنید به اندازه کافی حوله را ببیند قبل از اینکه بدنش حوله را لمس کند اجازه بدهید منقارش آنرا حس کند . حوله باید 100 در صد نخی تمیز و نرم باشد . اینکه چه مدت این آشنایی طول میکشد بسته به ریختن ترس طوطی شما از حوله دارد.بهترین را ه این است که به آرامی در چندقدمی قفس با یک حوله بازی کنید ولی به هیچ وجه به طوطی خود توجه نکنید حتی نگاهش هم نکنید تا بداند این حوله به کسی آسیب نمیزند و بی خطراست . سپس بعد از آشنایی کامل میتوانید طوطی خود را حوله پیچ کنید
ببخشید با پست سپیده خانوم همزمان شد
ویرایش توسط kasku : 17th August 2014 در ساعت 12:30 PM
به کاسکو میشه عسل داد؟؟؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)