عجب ژستی گرفته جفتشون خیلی نازن امیدوارم کلی جوجه خوشگل بیارن این دو زوج خوشگل
عجب ژستی گرفته جفتشون خیلی نازن امیدوارم کلی جوجه خوشگل بیارن این دو زوج خوشگل
سلام
ماشالا هردوشون خیلی خوشگلن. ایشالا جوجه هاشونو ببینیم
من که شدیدا خوشحال میشم کتاب خاطرات جوجوهاتو منتشر کنی![]()
سلام
عکس یکی از جفتهام (البته مال چند ماه پیش هست) ولی چون تو کامپیوتر حاضر و آماده بود من هم گفتم تقدیم دوستان کنم
جمعه مشغول دیدن آلبوم های بچگی بودم که این عکس ها را دیدم و کلی خاطره برایم زنده شد.راستش دلم نیامد که عکسها را اینجا نگذارم چون خیلی برایم شیرین بود
البته شاید جایشان در این تاپیک نباشد اما داخل پرانتز این چند تا عکس رو هم داشته باشید.
رسم بر این بود که در مراسم تولدمون حتما مرغهارا هم بیاوریم تا عکس بگیریم بعد دوباره با تشریفات خاصی به قفسشان میرفتند
این مرغ بیشتر شبیه خروسها بود
این مرغ تا زمانیکه زنده بود دقیقا یادم هست که 142 تا تخم کرد . نمی دونم چرا تعداد تخم هاش رو میشمردم؟؟؟
![]()
سلام ماشالله به جفت زیباتون.انشالله عکس جوجه های قشنگشون رو هم برامون بذارید.
عکس ها هم فوق العاده بود.خیلی ممنون.بازم از این عکس ها بذارید.شمارش تعداد تخم رو تابحال ندیدم هیچ کس انجام بده!
خانم عباسی یه چیزی برای من همیشه سوال بود واونم اینکه با اینهمه سختی چرا جوجه هارو خودتون بزرگ میکنید و...اما خب علاقه ای که شما به پرنده ها دارین از این خاطراتتون هم کاملا مشهوده!وجواب سوال خیلی ها رو میده.
انشالله همیشه موفق باشید
ماشالا
جفتت خیلی خوشگلن
خدا نگهشون داره. ایشالا جوجو سفیداشونو ببینیم
چقدر مرغا بامزه ان
اون سیاهه چه متالیکه![]()
سلام . خیلی متشکرم جناب قلیخانی
خدا رو شکر می کنم که تو دوره خودمون بزرگ شدیم و کلی خاطره و اتفاقات جالب داریم. فکر می کنم بخش عمده خاطره بچه های امروز تبلت و بازی کامپیوتری باشه. مرغ و خروس رو که میبینند جرات نمی کنند نزدیکشون بشن
ممنون نفیسه جان. من هم خیلی خیلی امیدوارم
مرغها هم هر کدومشون مال یک دوره بودند و اسم داشتند و.....البته بازم بودن
![]()
ویرایش توسط *پویش : 17th August 2014 در ساعت 10:43 AM
با عکس هایی که از دوره کودیکت رو کردی نشون دادی علاقه به پرندگان ذاتی تو وجودت هس
از اون جفت عروست تا الان جوجه هم گرفتی؟ هر 2 خیلی خیلی قشنگن
اگه میتونی ازشون عکس و مطلب جدید بزار![]()
سلام.تاپیک شما همیشه آدم رو سورپرایز میکنه.خیلی زیبا بود.هم عکس جفت عروس هلندی و هم مرغ ها و تعداد تخم هاشون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)