خب الان دارم از تو قفس میدم بهش غذا رو ولی در رو باز نکردم دستم تا ارنج میره تو قفس بعضی وقتا میاد میگیره ازم منظورم اینه ک با وجود اینکه دستم تا ارنج هم میره تو قفس ازم میاد میگیره ولی بعضی وقتا ی غر غر داره ک طبیعی هستش برا ترسشه ولی نمیدونم دیروز پریروزا در قفس ک باز میکنم میخوام غذا بدم بهش زیاد میترسه با وجود اینکه دستم ب اندازه ای ک الان میکنم تو قفس از در نمیکنم
ویرایش توسط attacker9626 : 14th August 2014 در ساعت 04:41 PM
سلام
توصیه میکنم دوتا میله نشیمن رو فاصله های مناسب و به صورت موازی بذارید چون راحت تر عبور میکنه و بعدا براش مشکلی پیش نمیاد میترسم گیر کنه گاهی بینشون .... اسباب بازی های دیگه رو از سقف آویزون کنید اونطوری راحت تر باهاشون بازی میکنه .
در هر صورت از پشت باید رو به دیوار باشه تحت هر شرایطی . این شرط امتحان کردنی نیست یه قضیه کاملا ثابت شدست که پرنده اینطوری آروم تره .
سلام
فقط یکبار اینطوری بوده دائما اینطوریه مدفوعش ؟
ویرایش توسط vestlaif : 14th August 2014 در ساعت 04:50 PM
سلام
فقط یکبار اینطوری بوده دائما اینطوریه مدفوعش ؟[/QUOTE]
نه امروز اولین باره که میبینم اینطوریه
ویرایش توسط Roc : 14th August 2014 در ساعت 06:30 PM
سلام دوستان گلم میخواستم بپرسم الان حدود 2 ماه بیشتره ک کاسکوم مهمون منه تو این مدت تازه ترسش کم شده و از دست غذا میگیره ولی پر و بالش خیلی خشک شده کی میتونم با اسپری حمامش کنم چند جایی خوندم حمام کردم استرس پرنده رو کم میکنه صحت داره؟من میتونم حمامش کنم یا بازم صبر کنم؟
ویرایش توسط منصور : 15th August 2014 در ساعت 02:50 AM
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)