به به چه زیبا ایشالله به زودی جوجهاشو ببینیم خیلی زیبا هستن
به به چه زوج خوشبختی.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
ممنون . جنابعالی لطف دارید
خیلی سپاسگزارم از دعای خیرتون
والا هنوز سر خونه و زندگی (یا همان قفس و لانه) خودشان نرفتند. الان فقط گاهی برای تفریحات سالم و گردش با هم میان بیرون و چرخی می زنند و بعد دوباره هر کدام به قفس خودشون برمیگردند
سلام ابلغه خیلی مغروره
جفتشون خوشگلند![]()
سلام
خانوم عباسی تبریک میگم بهتون . لذت بزرگ کردن جوجه های چند روزه واقعا وصف نشدنیه .
من همین ی ساعت پیش ، با راهنمایی آقای اسکندری جون دوتا جوجه ی روزه و دو روزه رو با غذا دادن نجات دادم .
من ک اولین تجربه م بود ، ب نظرم بیشترین لذتی ک آدم میتونه از پرنده ها ببره ، غذا دادن ب جوجه های چند روزه س . ( البته با رعایت اصول )
شما هم خدارو شاکر باشید ک ب شما این مهارت رو داده ک جوجه هارو خودتون با دست های خودتون بزرگشون کنید .
دعا کنید جوجه های من هم تا فردا دووم بیارن .
در هر صورت موفق باشید .
ویرایش توسط rezza : 11th August 2014 در ساعت 11:21 PM
سلامسلام
خانوم عباسی تبریک میگم بهتون . لذت بزرگ کردن جوجه های چند روزه واقعا وصف نشدنیه .
من همین ی ساعت پیش ، با راهنمایی آقای اسکندری جون دوتا جوجه ی روزه و دو روزه رو نجات دادم .
من ک اولین تجربه م بود ، ب نظرم بیشترین لذتی ک آدم میتونه از پرنده ها ببره ، غذا دادن ب جوجه های چند روزه س . ( البته با رعایت اصول )
شما هم خدارو شاکر باشید ک ب شما این مهارت رو داده ک جوجه هارو خودتون با دست های خودتون بزرگشون کنید .
در هر صورت موفق باشید .
بنده هم به شما تبریک عرض می کنم که توانستید جوجه ها را نجات دهید.انشالله که به لطف خدا و همت شما بزرگ میشوند.
قبول دارم واقعا حس خیلی خوبیست ولی زحمت خیلی زیادی هم دارد . تا چند روز اولی که جوجه زیر 4-5روز داشتم ساعت کوک میکردم و 3 نصفه شب بلند میشدم و آب گرم میکردم و سرلاک آماده می کردم و.... و در نهایت هم جوجه مثلا 1 سی سی می خواست نوش جان کند.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.