سلام
یه سوال در مورد نژاد پیجن چکربرد دارم این ماهی وقتی که کوچیکه پترنش (نقش و نگارش)کامله یا وقتی که بزرگ میشه کم کم کامل میشه؟
سلام
یه سوال در مورد نژاد پیجن چکربرد دارم این ماهی وقتی که کوچیکه پترنش (نقش و نگارش)کامله یا وقتی که بزرگ میشه کم کم کامل میشه؟
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم
تو نواب ماهی فروشها یه نو غذا به دیسکس میدادن شبیه کرم سفید هست که تو ظرف نوشبه ریختن توشم ابم داره اونا چیه و مشکلی برای ماهی داره یانه راجبش برام بگید ممنون میشم
سلام
بعضی از نژاد های پیجن و دیسکس های چکربورد و حتی بعضی از مارلبورو های اینجورین . یعنی الگوی روی بدن ماهی دیسکس در کودکی یا حتی نوجوانی کامل نیست و از یک مرحله به بعد شروع به کامل شدن میکنه . معمولا از ۵-۶ ماهگی به بعد کامل میشه ولی در بعضی از موارد تا بعد از بلوغ هم طول میکشه
بخشی از این نام گذاری ها سلیقه ای هست و هر فارم روی دیسکس تولید شده خودش اسم دلخواهش رو میزاره .
ولی فرق دیسکس پیچن پاندا و چکربورد کاملا مشخصه! به اعتقاد من اصلی ترین فرق در رنگ ۲ گونه است .
دیسکس پاندا قرمز متمایل به نارنجی با خال های سفید و آبی درشت روی بدن ماهیست . خال های بدن پاندا در مرکز بدن دیسکس کمی گرد تره
بدن چکربورد سرخ تره و قرمز متمایل به سرخابی است ، در بعضی از موارد خال هاش کمی ریز تره و لکه های سفید روی بدنش بیشتر از پیجن پاندای معمولی به آبی آسمانی متمایله رنگ آبی خال های بدن به خصوص در نزدیکی باله های بالایی خود نمایی میکنه . در مواردی خال های بدن چکربورد در مرکز بدن دیسکس از الگوی خاصی پیروری نمیکنه و معمولا بر خلاف پاندا خال هایی کشیده و دراز داره که گاهی به هم وصل میشن (همیشگی نیست)
همانطور که عرض کردم بهترین راه شناخت از روی رنگ قرمز زمینه و رنگ خال های الگوی روی پوست دیسکسه .
پیچن پاندا :
چکر بورد :
در این ۲ عکس هم بیشتر رنگه که نوع ماهی رو نشون میده .
در ضمن خیلی از فروشندگان پاندا رو به اسم چکربرود و یا چکربورد رو به نام پاندا میفروشن . در سایت های اینترنتی هم نام گذاری ها به همین صورته و از قانون و قاعده خاصی پیروی نمیکنه . دیسکس های ۲ رگه و هیبرید بین این ۲ گونه ها بسیار زیادن .
موفق باشید
سلام بله منظورم همون آرتمیا هست
میشه کامل توزیح بدین ممنون میشم
اینا برای تکثر هست من فقط می خوام بدونم برای دیسکس خوبه یا بد و چه تثری روی دیسکس داره
چون من جدیدن یه دیسکس گرفتم از نواب که خود ماهی فروش بهشو آرتمیا میداد حالا که انداختم تو اکوریم غذای خوشک تترا نمی خوره ولی آرتمیا می خوری می خوام بدونم باید چی کار کنم
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)