سلام به دوستان خیلی وقته که از پرنده هایم چیزی نگفتم. این کوچولو یکی از جوجه های سری جدید خاکستریمه. از لونه افتاد بیرون ازش عکس گرفتم حیفم آمد که به شما نشون ندم. البته الان بزرگتر شده و امروز دقیقا یک ماهش میشه.
![]()
سلام به دوستان خیلی وقته که از پرنده هایم چیزی نگفتم. این کوچولو یکی از جوجه های سری جدید خاکستریمه. از لونه افتاد بیرون ازش عکس گرفتم حیفم آمد که به شما نشون ندم. البته الان بزرگتر شده و امروز دقیقا یک ماهش میشه.
![]()
سلام.بسلامتی مبارک باشه.
از آلبینوهاچه خبر؟
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
مبارک باشه خیلی زیبا هستن
ولی من هرچی فکر میکنم ببینم چطور این فسقلی افتاده چیزی نمیرسه
سلام والا چه جوری که منم هم نمی دونم امدم خونه دیدم کف قفسه. احتمالا در رفت و امد به لانه توسط والدین اتفاقی بیرون افتاده چون جوجه ها دم سوراخ در لانه مینشینند. از آنجایی که لانه من از نوع مرغوبش نبود و فاصله کف لانه از دهنه کم هست این بیچاره افتاد بیرون. همین باعث شد لانه های بهتر مخصوص تکثیر همین امروز گرفتم تا دیگه این اتفاقات انشا.. تکرار نشه.
ممنونم از نظرتون
محمد. ص
سلام آلبینوها که دوره مرگ و میر را پشت سر گذاشتند ولی خیلی برایم گران تمام شد و بخصوص دکتر و درمان و علی الخصوص استرسش اذیتم کرد و خیلی ازم انرژی گرفت. امیدوارم در زاد و ولد بتونم جبران ضرر رو بکنم.
با تشکر از توجهتون.
سلام پرنده های زیبایی دارین
مخصوصا گرین چیکتون خدا براتون نگه داره
ناخوداگاه با دیدن گرینچیکون یاد خورشیدیم افتادم بهترین و مهربون پرنده ای که داشتم عاشق بودم متاسفانه بعد 7سال مرد و عمرشو به طوطی شما داد
سلام فکر کنم خبرای خوبی بعد از این مدت داشته باشین منتظر عکسهای بیشتر هستیم
جوجه پرنده هاتونو میفروشین یا همشو نگه میدارین/
ویرایش توسط rasoul0761 : 13th August 2014 در ساعت 07:58 AM
سلام
من تازه پست شمارو دیدم خیلی قشنگ بودن هنوز عکس بزارید ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.