سلام
سن مناسب واسه خرید یه جوجه کاسکوی دم شکلاتی چقدره و رنگ چشمشون باید چه رنگ باشه؟
سلام . من تا حالا ندیدم یا بهتر بگم نشنیدم . اگه هم همچین اتفاقی بیفته اصلا نمیشه زمانی براش مشخص کرد . شدت پرکنی یا پرجوی هر طوطی باهم متفاوته .
Trace Elements عناصر کمیاب هستن که بدن به مقدار کم بهشون نیاز داره . همین مقدار کم برای سلامتی بدن حیاتیه ... مثل آهن کلسیم فسفر مس روی منگنز ید و ...
با یه سرچ کوتاه میتونید ببینید که این عناصر تو چه غذاهایی وجود داره ، مثلا منیزیم در بادام و برنج قهوه ای ، سبزیجات برگ سبز وجود داره یا روی در زرده تخم مرغ ، جو و .. منگنز در حبوبات غلات آجیل و سبزيجات با برگ سبز ... وجود داره . بیشتر این عناصر به طور مستقیم از گیاهان بدست میان . من خیلی کلی گفتم ..
تو مکمل ها و غذاهای آماده هم بعضی از این عناصر وجود داره که تو توضیحاتش لیست این عناصر رو اعلام میکنن ..
غذا دادن با دست رو بیرون قفس هم امتحان کنید و نتیجه رو بگید . یکی دو ساعت بذارید بیاد بیرون ، آروم برید سمتش ، با دست دنبالش نکنید ، سعی کنید قبل از غذا دادن با دست سیر نباشه ...
نه اینکه به شما اعتماد نداره اما این حالتی که شما میگید فرق داره بیشتر برای گرفتن غذا میاد. حالتی که آقای اسکندری توضیح دادن وقتی هست که طوطی در حالت عادی بدون اینکه فرار کنه دست رو با زبونش لمس میکنه
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)