پس کل خرج آب شور یه طرفنه وقتی گرفتم دم تو دم هم بودن،اسب تو گله جفت میخوره و تا اخر عمرش جفتوتغییر نمیده
گیشنیز؟همون که برگ برگه؟راستس خیلی دنبالش گشتم تست کنم گیرم نیومد هر جا رفتم،تازه ازیه جا شنیدم خلیجیه!!
اسبا به خاطر تغذیشون از لحاظ نگهداری دشوارن، باید حتما ارتمیا هچ کنی براش،یه سری هم که صید دریا باشن تکثیری نباشن امکان اینکه غذا خور نشن زیاده بحث دشواریشون بیشتر رو تغذیه غذا خور شدنشه
ماده این اسبم بچه گوپی میخورد،با چنان سرعتی دنبال میکرد که ندیده بودم انقد سریع حرکت کنند
سیر کردن شکم اب ماهی هم یه طرف !
من اگه یه روز بخوام آب شور راه بندازم فکر کنم با این وضع مالی که دارم تنها موجود زنده ای که بتونم توش بندازم تتراکاردینال باشه
داداش فکر کنم آکواریومت اندازه کل خونه زندگی ما بی ارزه![]()
ویرایش توسط StarFish : 17th July 2014 در ساعت 02:32 PM
سلام آقا فربد . چرا تک تک عکس میذاری دل آب کنی اخه ؟؟؟؟
یه عکس از نمای کلی بذار ببینیم چه کردی ... مگه الان تانک نداری ؟ خب بذار دیگه ...
عکس ها زیبا بود . مایه داریه دیگه .... چی بگم ؟
موفق باشید
نه اقا این چه حرفیه اونجوری هم که میگی نبود
با یه تومن راهت مبشه یه تانک خوب و تروتمیز جمع کرد اونقد هم دیگه فضایی نیست،البته لیتراژ خیلی بالا نه
سلام دوست عزیز ممنون شما لطف داری تانکای ما همش با قیمت کاسگو شما برابری میکنه
نه متاسفانه یک ماهی میشه تانکو خالی کردم ایشالا تا چند وقت دیگه تانک جدید
این عکسا هم قدیمیه داشتم یه جاچک میکردم اینا به چشمم خورد گفتم بزارم شاید دوستان خوششون بیاد
نوار مسی رو چه زمان و چند خریدی و چگونه غذاخورش کردی؟
با کرم خونی؟![]()
دو تا عکس از عضو پر دردسر ما تو نانوی 25 لیتری
3بار از کف زمین جمعش کردم تا حالا
![]()
واقعا ماهیه زیباییه فربد به دردسرش می ارزه
شب اگه چراغو تانکو خاموش بزارم از اب میپره بیرون فکر کنم برا ضربه مغزی دفعه اوله که یک ربع بیرون اب بود بین 2تااکواریم موجی شده
وقتی اون حالت میشه از خودش یه چیزایه ریز مثل تخم میریزه بیرون
خلاصه شبا داستانی دارم باهاش
فعلاهم فقط ناپولی نوش جان میکنه
سلام آقا فرید اسکوتر فرمز من چند روز پیش نواب بودم فروشنده سایز ریزشو میداد 120 تومنمنم دیدم گرونه همون ماندارین گرین رو گرفتم.
راستی این آرتمیا هچ شده چیه ؟از کجا بگیرم؟به ماندارین فقط میشه آرتمیا داد چیز دیگه ای نمیخوره؟من انداختم تو رفم.
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.