فکر کنم جواب سوال من فراموش شده درسته ؟!!!
سلام ببخشید همون روز حدود هفت که کسی به جز یه نفر تو خونه نبود و اون هم تو اتاق وقتی از اتاق بیرون اومد دید رو چوبشه و داره غذا می خوره تا اولای صبح ساعت5 هم رو چوبش بود ولی صبح دیدم باز پایین قفسشه و باز هم عصر وقتی خونه خلوت شد رفت رو چوبش ولی قبلش هم خونه خلوت و ساکت بود نمی دونکم چرا عصرا میره رو چوبش باز امروز صبحم کف قفسش بود . صدمه ندیده و سالمه نمی دونم چش شده میشه زود کمکم کنید ؟
تا اون جایی که دستگیرم شده وقتی هوا داره تاریک میشه میره رو چوبش برای خوابیدن که همون موقع غذا میخوره فقط همون موقع
سلام بچه ها من هنور دارم با ریکی سر و کله میزنم ی روز از داخل قفس خیلی خوب غذا رو ازم میگرفت اما فقط همون ی روز بود الان دیگه میگیره و سریع فرار میکنه کاری هم نکردم ک باعث ترسش بشه نمیدونم ب نظرتون با وجود همه وابستگی و علاقه ای ک بهش دارم بفروشم ب سخنگو بگیرم >؟ یا بازم باید صبر کنم ؟ و اینکه هنوز از پشت میله ها غذا دادن رو تمرین کنم یعنی هنوز زوده از داخل قفس بدم بهش ؟ و اینکه اینو هم بگم ب جز من اگه کسی بره سمتش ب هر دلیلی حتی بخواد غذا هم بده بهش قار میکشه و ......
ولی گاهی اوقات اگه خودم باشم و کسی بیاد کنار من کنار قفسش کاری نمیکنه حتی از دستش غذا هم میگیره
به تصمیم خودتون بستگی داره که بفروشید یا نگهش دارید . سنش اونقدر زیاد نیست که رام نشه تنها مشکلش ترس و دیر اعتماد کردنش هست . ممکنه یک ماه دیگه این مشکلات رو نداشته باشید . اما این امکان هم وجود داره که بیشتر طول بکشه روند رام شدنش ...
از قفس بیرون میاد الان ؟ یا کلا در طول روز داخل قفس هست ؟
سلام بهذنظر من نگهش دار. این همه زحمت کشیدی بعد میخواهی بفروشی. مطمین باش پشیمون میشی.عسل منم ۴ ماه باهاش کار کردم اونقدری که دیگه ناامید شدم از حرف زدنش و میخواستم بفروشمش اما یکی از دوستام نذاشت و الانم مخمونو میخوره از بس حرف میزنه.یکی میگفت کاسکویی که دیر تن به خواسته های انسان میده باهوشتر از بقیه کاسکوهاست. حالا نمیدونم واقعیت داره یا نه. اما این مسیاه رو کاسکوی خودم حقیقت داشت.موفق باشید
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)