اگر واقعا ماده باشه ماده خوبیهسلام
منظورم همین فلاوری هست که هد بزرگ تری داره و بنا به حرف فروشنده که به شرط به من داده و گفته قبلا هم جفت خورده و خودم هم دیدم که مخرج این فلاور رو به عقب بزرگ تر از فلاور دیگریم هست البته نمیدونم دلیل خوبی باشه و در ضمن امروز که اتفاقی فلاور نرم که از بالای شیشه اومد کنار این یکی دیدم دهن هاشون رو به هم قفل میکنن ولی اولش یکم با هم دعوا کردند و اسیب جزئی به هم زده بودند حالا من این رو 150 ت گرفتیم (البته مال اقا مسعود یکی از بچه های این سایت )حالا میگم اگه نمیرزه
پسش بدیم اخه به شرط مادگی به ما داده در ضمن شکمش هم به قول فروشنده شکمش هم پره و زمانی که اوردیمش هم لوله اش بیرون زده بود وراستی سایزشم 24 سانت هستش
باتشکر منتظر جواب شما هستم
ولی برای گرفتن بچه های خوب باید یک ماده خیلی خیلی خیلی خوب داشته باشید
هدش خوبه
ولی رنگ و خالهاش زیاد تعریفی نداره و بچه هایی که بده بیشتر از نظر رنگ به ماده میرن
سلام دوستان گرامی
میخواستم بپرسم این حرکاتی که در تصویر میبینید دلیل بر نر و ماده بودن این جفت میشه ؟؟؟؟؟و الان هم جداشون کردم چون جایی خوندم که باید تا زمان جفت انداختن نهایی باید هر روز روزی چند دقیقه نر وماده کنار هم باشند تا راحت تر جفت بخورند ایا این حرف درسته
![]()
نظر ها متفاوته
من همیشه نر و ماده رو تا بیرون اومدن لوله ماده با شیشه از هم جدا نگه می دارم
یعنی با این کار که دهن ها رو قفل میکنن 100% جفتند
یک راه قطعی وجود داره اخه میگم اگه نر باشه پسش بدم و راستی 150میرزه؟؟؟
الان لوله ی تناسلیش روبه عقب و بلند تر از نره و شکمش هم که باد داره نشونه ی تخم میتونه باشه اخه به گفته ی فروشنده این طور بود
ممنونم
سلطان خيلي منتظر جواب دادن پستت بودم.نوشته اصلی توسط shellman2008;2****
شکم باده کرده نمیتونه نشانه تخم موجود در شکم ماهی باشه
لوله تناسلی ماده های من روبه جلو و 3 ف 4 برابر کلفت تر از لوله تناسلی نر هستش
در جايي كه در بخش فلاور شما هستي جوابهاي شما اعلم تر از ماست.
مي توني موضوع رو توي چند سطر تكميل ترش كني تا دوستان متوجه شرايط جفت گيري و تخم ريزي بشن.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.