سلام
خیلی خوشگلند مبارک باشه
سلام.مرغ و خروس های زیبایی هستن.حسابی آدم رو میبرن توی دوران کودکی و جوجه ماشینی هاتکثیرشونم کردید؟
جناب اسکندری عزیز
اصلا من به خاطر زنده کردن این حال و هوا این جوجه ها رو گرفته بودم که شدند این!والا قصد تکثیرشونو دارم اما ایشالا 1 ماه بعد به تخم افتادن مرغم.قول تخماشون رو هم پیشاپیش دوستان گرفتند ازم!البته میخوام 1 جفت طلایی اصیل هم تهیه کنم و بزرگ کنم مثل اینا بشن.کسی که ازشون خرید میکنم کارش خیلی درسته.مثلا تاج همین خروس درسته بچس هنوز اما 1 دندونه نداره که ویزگی های برهما اصیله.نسبت جیل/بناگوشش هم که مشخصه!برخیا کوشین-برهما میدند جدا از تاج نمیه شونه ایشون جیلهای بزرگی داره نسبت به بناگوششون که نشون میده ناخالصن.
خلاصش اینا رو گفتم که قابلی نداره !![]()
امروز یه موردی رو دیدم که خیلی تعجب کردم...
خونده بودم که این برهما ها خیلی نمیپرند و اینا...والا امروز مرغم از روی ایوان خانه روی یه تختی تو حیاط پرید که 5 متر دور تر و در ارتفاع بالاتری بود...
اون خروس هم که عملا 2 متر رو راحت عمودی میپره و 2-3 متر بیشتر از این رو میتونه بالا زنان رو هوا سیر کنه...
نگران شدم![]()
نترس داداش هیچی نمیشه. سیستم مرغ جوریه که اگه سم هم بدی بهش هیچی نمیشه.
یادمه تو حیاطمون یه بار از این بچه مار ها اومده بود، طوفان (خروس لاریم) مار و دید سریع رفت طرفشو زد کشتشو و بعد با مرغا نشستن خورد کردند و خوردند.
اینم عادیه، مرغ و خروس برای اینکه شادابیشون و نشون بدند و باید پرش داشته باشند. مشکلی نداره.
این نژاد لاریه که به خاطر وزن زیادشون زیاد نمیتونند بپرند.
راستی مرغ و خروس مینیاتوری هم خواستی بهم بگو یکی از دوستام داره میخواد بفروشه.
خروسش قهوه ای و مرغش سفید نازه.
دیدیم گنجشکا عقرب میخورند اما اون دیگه نوبره!
نه داداش قربونت دستت.من تهش ببرم 1 جفت امپراتور طلایی جوجه هست که بزرگش کنم چون طلایی رو هم خیلی دوست دارم.منتظر یه باباییم که بهم خبر بده.از همونی میگیرم که اینا رو بهم داد.خیلی خالصند مرغاش.
اون طوفانتو خیل دوست دارم.رنگش واقعا عاصه...چند تا عکس بذار ازش داداش.مرغشم همین رنگه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)