فکر کنم کسانی که تابلو های ال ای دی کار میکنن پلکسی داشته باشن
بنظر من بهترینش پلکسی 3 میل هست
به نظر من هم پلکسی بهترین گزینه هست ولی متری ۶۰ یا ۷۰ قیمتشه من خودم از لوازم تحریر یا بهتر بگم لوازم نقاشی یه ورق های پلاستیکی دارن که البته اسمشونو نمیدونم ابعادش اگه اشتباه نکنم ۴۰در۶۰باید باشه به ضخامت ۱تا۲میل همه رنگشم هست خیلی هم قشنگه فقط باید با چسب آکواریوم بچسبونیش روی شیشه اورفلو ،برش زدنشم خیلی آسونه
به نظر من هم پلکسی بهترین گزینه هست ولی متری ۶۰ یا ۷۰ قیمتشه من خودم از لوازم تحریر یا بهتر بگم لوازم نقاشی یه ورق های پلاستیکی دارن که البته اسمشونو نمیدونم ابعادش اگه اشتباه نکنم ۴۰در۶۰باید باشه به ضخامت ۱تا۲میل همه رنگشم هست خیلی هم قشنگه فقط باید با چسب آکواریوم بچسبونیش روی شیشه اورفلو ،برش زدنشم خیلی آسونه
سلام
عکس بزار دوست عزیز تا ببینیم چیه ؟
سلام تست ph مارک تروپیکال خوبه یا نه؟
دوستان بعد چسب کاری ا ک احساس میکنم چسب چهار گوشه اک کمه چسب هم الان دو روزه زدم یعنی خشک شده میشه از روی اون چسب بزنم ؟
فکر کنم چسب از روی چسب فایده ای نداره میتونم بدون اینکه چسب کف جدا کنم چسب چهار گوشه اک را با موکت بر یا تیغ جدا کنم دوباره چسب بزنم؟
منظورم اون قسمت قدیمی که تو کف میمونه با چسب جدید که به چهار گوشه میزنم بهم میچسبن مشکلی نیست؟
من از حجم آکواریوم شما اطلاع ندارم ولی اگر بالای 200 لیتر آبگیری دارید ، چسب روی چسب زدن جوابگو نیست ، مگر اینکه چسب جدید رو طوری بزنید که حداقل نیم سانت روی شیشه جلوتر از چسب قبلی را پوشش دهد که کمی ممکن است نمای خوبی نداشته باشیددوستان بعد چسب کاری ا ک احساس میکنم چسب چهار گوشه اک کمه چسب هم الان دو روزه زدم یعنی خشک شده میشه از روی اون چسب بزنم ؟
فکر کنم چسب از روی چسب فایده ای نداره میتونم بدون اینکه چسب کف جدا کنم چسب چهار گوشه اک را با موکت بر یا تیغ جدا کنم دوباره چسب بزنم؟
منظورم اون قسمت قدیمی که تو کف میمونه با چسب جدید که به چهار گوشه میزنم بهم میچسبن مشکلی نیست؟
برای اینکه خیالتون کاملا راحت شود چسب را با تیغ موکت بری جدا کنید و خوب تمیز کنید و سپس چسب جدید رو بزنید
تشکر دوست عزیزمن از حجم آکواریوم شما اطلاع ندارم ولی اگر بالای 200 لیتر آبگیری دارید ، چسب روی چسب زدن جوابگو نیست ، مگر اینکه چسب جدید رو طوری بزنید که حداقل نیم سانت روی شیشه جلوتر از چسب قبلی را پوشش دهد که کمی ممکن است نمای خوبی نداشته باشید
برای اینکه خیالتون کاملا راحت شود چسب را با تیغ موکت بری جدا کنید و خوب تمیز کنید و سپس چسب جدید رو بزنید
100طول 50عرض 50 ارتفاع
خب دقیقا مشکل من اینجاس که چسب کل اک را جدا کنم یا گوشه هارو جدا کنم در واقع نمیخوام کف جدا بشه
این عکس اک من نیست مثلا گذاشتم....
خب من اگه این قسمت خط قرمز را چسبشو جدا کنم 2 باره بزنم با اون قسمت خط سیاه که کشیدم مشکل پیدا میکنم تو اون قسمت چسب به چسب قبلی میچسبه که 2روزه زدمش؟ یعنی از اونجا اب نده؟
![]()
اون قسمت مشکی چون پایین می افته و زیاد دید نداره چسب قسمت قرمز رنگ رو طوری ادامه بدین که ضمن پر کردن قسمت پایینی تا 1 سانت اطراف قسمت چسب خورده قدیمی رو بپوشونهتشکر دوست عزیز
100طول 50عرض 50 ارتفاع
خب دقیقا مشکل من اینجاس که چسب کل اک را جدا کنم یا گوشه هارو جدا کنم در واقع نمیخوام کف جدا بشه
این عکس اک من نیست مثلا گذاشتم....
خب من اگه این قسمت خط قرمز را چسبشو جدا کنم 2 باره بزنم با اون قسمت خط سیاه که کشیدم مشکل پیدا میکنم تو اون قسمت چسب به چسب قبلی میچسبه که 2روزه زدمش؟ یعنی از اونجا اب نده؟
البته مطمئن باشید هم قسمت چسب خورده قدیمی و هم شیشه کاملا تمیز باشند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.