سلام اقا فربد واقعا خسته نباشی.
یه سوال شما . خودت از هوزینگ بجای راکتور استفاده کردی میخوام بدونم بازده و کاراییش که نمیتونه دقیقا مثل راکتور باشه ولی تا چهقد قابله قبوله.
سلام اقا فربد واقعا خسته نباشی.
یه سوال شما . خودت از هوزینگ بجای راکتور استفاده کردی میخوام بدونم بازده و کاراییش که نمیتونه دقیقا مثل راکتور باشه ولی تا چهقد قابله قبوله.
سلا م امیر خان
ممنونم
اگه مدیایی که استفاده میکنی احتیاج به بالا پایین پریدن تو راکتور نداشته باشه(مثلgfo و gac) به جرعت(نمیدونم املاش درسته یا نه) میتونم بگم 90% اون 10% هم همینطوری کم گفتم
ولی اگه مدیایی که میخواین استفاده کنید باید بالا پایین بپره کارایی نداره و باید یکم دست به اچار باشین و یه لوله 2.5 اون وسط اضافه کنید
اینم بگم ترجیحا هوزینگی باید استفاده شه که ورودی خروجیش 2 باشه یا 1.5 یا تبدیلی گیر بیارین که به این تبدیل کنه ورودی خروجی رو
هم اب بیشتری عبور میکنه هم اتصال لوله ها راحتتره
اگه دوس داشتین من میتونم عکسای زیادی براتون قرار بدم از تانکای حرفه ای که راکتور مدیاشون از همین نوعه برای اطمینان بیشتر
سوالی بود در خدمتم
ویرایش توسط farbodb : 21st July 2014 در ساعت 05:09 PM
مرسی فربد جان من قصد استفاده از راکتور .کربن رو دارم البته میگم خدا میدونه کی وقتشو پیدا کنم ولی خوب احتمالا بعد از تابستون یکم سرم خلوت تر بشه دست به کار بشم ولی بیشتر میخواستم در این مورد (هوزینگ ) بیشتر بدونم و البته خوشحال هم میشم اگه عکس یا مطلبی داری بذاری فقط یه لطفی بکن یه تایپک جدا به همین نام بزار تا همه دوستان و دوستان اینده هم استفاده کنن ممنون .سلا م امیر خان
ممنونم
اگه مدیایی که استفاده میکنی احتیاج به بالا پایین پریدن تو راکتور نداشته باشه(مثلgfo و gac) به جرعت(نمیدونم املاش درسته یا نه) میتونم بگم 90% اون 10% هم همینطوری کم گفتم
ولی اگه مدیایی که میخواین استفاده کنید باید بالا پایین بپره کارایی نداره و باید یکم دست به اچار باشین و یه لوله 2.5 اون وسط اضافه کنید
اینم بگم ترجیحا هوزینگی باید استفاده شه که ورودی خروجیش 2 باشه یا 1.5 یا تبدیلی گیر بیارین که به این تبدیل کنه ورودی خروجی رو
هم اب بیشتری عبور میکنه هم اتصال لوله ها راحتتره
اگه دوس داشتین من میتونم عکسای زیادی براتون قرار بدم از تانکای حرفه ای که راکتور مدیاشون از همین نوعه برای اطمینان بیشتر
سوالی بود در خدمتم
چشم امیر خان با اجازه مدیران یه تاپیک برا gfo gac و این قضیه هوزینگا میزنم که سوالاتو اونجا مطرح کنیم روش ساختشو بزاریممرسی فربد جان من قصد استفاده از راکتور .کربن رو دارم البته میگم خدا میدونه کی وقتشو پیدا کنم ولی خوب احتمالا بعد از تابستون یکم سرم خلوت تر بشه دست به کار بشم ولی بیشتر میخواستم در این مورد (هوزینگ ) بیشتر بدونم و البته خوشحال هم میشم اگه عکس یا مطلبی داری بذاری فقط یه لطفی بکن یه تایپک جدا به همین نام بزار تا همه دوستان و دوستان اینده هم استفاده کنن ممنون .
کسی تجربه استفاده از پیوریژن سیچم رو داشته ؟
من از جناب
خواهش کردم دوباره حضوری فعال داشته باشد. ایشون در خصوص چند پست بالایی تجربیات ارزشمندی دارند. که میتوانید استفاده شایانی ببرید. دیشب گفتند روی ما را زمین نمی اندازند باید منتظر بود!
اب تصفیه که از اسمز معکوس رد میشه کلر داره ؟ یا کلرش میپره ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.