دوست عزیز برای مصرف مولتی ویتامین تازه اگر ماهی داشته باشی بهتره که به غذا چند قطره اضافه کنی. اگه ماهی غذا خور نبود و شرایط خاص باید تو آب بریزی. دلیلشم همونیست که احسان عزیز گفتن. شما که حتی ماهی هم نداری که دیگه اصلا نباید تو آب بریزی.
موفق باشید.
یه دلیل دیگه استفاده نکردنش هم اینه که به سرعت توسط اسکیمر جذب میشه مولتی ویتامین
با سلام....نه هیچ تاثیری نداره. احتمالا پره های موج سازتون ترک خورده یا دیگه سفت بودن و استقامت سابق رو ندارن.سلام
دوستانی که تخصص برق دارن علت برعکس کار کردن یه موج ساز چی میتونه باشه ؟
متاسفانه چندوقتیه برق خونه نوسان زیادی داره و علتش هم خاموش و روشن شدن واتر پمپ مخزن آب مجتمع هست و از شانس خوب من فاز خونه با فاز این واتر پمپ یکیه بنظرتون میتونه این افت ولتاژ در زمان استارت این واتر پمپ روی برعکس کار کردن موج ساز تاثیر داشته باشه
ممنون
موج ساز تانک منم همینجوری شده بود. پره هاشو گیر نیاوردم . ترک داشت و من روش کمی چسب 123 زدم تا محکم شد. الانم داره خوب کار میکنه.
سلام
ممنون دوست عزیز
فکر نکنم از پروانه باشه ، اخه داره خوب کار میکنه ولی این اتفاق تو ساعتهای بین 9 تا 11 صبح میوفته و حدس زدم بخاطر نوسان برق باشه ، بهر حال ممنون
سلام
من تا بحال با موج ساز به چنین مشکلی برنخوردم و موتورهایی که من سر کار دارم چنین چیزی امکان نداره مگر با تغییر سر سیم های ورودی موتور چه سه فاز و چه تک فاز
ولی موتورهایی داریم که مخصوص همین کار ساخته میشن یعنی وقتی بخواهیم دور رو عوض کنیم باید روشن و خاموش کنیم و با هر روشن و خاموش کردن موتور دور عوض میشه که من بعید میدونم روی موج ساز چنین سیستمی وجود داشته باشه
Send by Tapatalk
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 19th July 2014 در ساعت 05:22 PM
سلام
من تا بحال با موج ساز به چنین مشکلی برنخوردم و موتورهایی که من سر کار دارم چنین چیزی امکان نداره مگر با تغییر سر سیم های ورودی موتور چه سه فاز و چه تک فاز
ولی موتورهایی داریم که مخصوص همین کار ساخته میشن یعنی وقتی بخواهیم دور رو عوض کنیم باید روشن و خاموش کنیم و با هر روشن و خاموش کردن موتور دور عوض میشه که من بعید میدونم روی موج ساز چنین سیستمی وجود داشته باشه
Send by Tapatalkتو یه سری مدلای چینی این اتفاق میوفته وقتی روشن خاموش میشه پروانه برعکس کار میکنه،ولی منم علتشونفهمیدم چیهسلام
دوستانی که تخصص برق دارن علت برعکس کار کردن یه موج ساز چی میتونه باشه ؟
متاسفانه چندوقتیه برق خونه نوسان زیادی داره و علتش هم خاموش و روشن شدن واتر پمپ مخزن آب مجتمع هست و از شانس خوب من فاز خونه با فاز این واتر پمپ یکیه بنظرتون میتونه این افت ولتاژ در زمان استارت این واتر پمپ روی برعکس کار کردن موج ساز تاثیر داشته باشه
ممنون
4 5 مدل هستن که اینجورین
سلام من تانک مو یه هفته ای میشه راه اندازی کردم هنوز نیتریت صفر از میکرو باکتری برایت ول هم دارم استفاده میکنم به نظر شما طبیعیه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.