سری قبل گفتم لونه را برداشتم ولی مادم ماشاءالله انقدر آماده بود که کف قفس تخم گذاشت و من مجبور شدم دوباره لونه را بذارم.
الان هم جوجه ها 39 روزند و دوباره تخم کردند.
میتونه به خاطر رسیدگی خوب و آماده بودن جفت باشه؟؟
این شرایطی که شما تعریف کردید جفت پرنده شما اماده و سرحال هستن
رسیدگی شما هم خیلی خوب بوده چون پرنده بعد از 4 سری تخم هنوز اماده و سرحال هست
جالا که تخم کردن به نظر من دست نزنید
سری بعدی قبل اینکه جفتگیری کنن
جوجه هارو کف قفس بذارید لونه رو بردارید و قفس رو جابه جا کنید اگه باز جفتگیری کردن تو دوتا قفس بذارید
در مورد سوال دوم
اگه اماده باشن تخم گذاریشون پشت سر هم نا نریا ماده ضعیف شن و تخم نذارن یا تخمهای بیشتری پوچ باشه
گاهی تو لک رفتن پرنده باعث میشه تخم نکنن
بعد از هر دوره بهترین حالت اینکه یک ماه استراحت داشته باشن
ببینید به نظر شما چون سری قبل که اینها تخم کردند فکر کنم 2 خرداد آخرین تخم ها را گذاشتند که 24 خرداد هر 4 تا جوجه در اومد ، تا الان یه ماه استراحت نشده است؟
یا این استراحت و بعد از اینکه جوجه ها را جدا کردم حساب میشه؟
فکر کنم اینها رو ول کنم و همینطوری تخم کنند تا آخر سال یه پرنده فروشی باید بزنم؟؟
همه نوشته هارو در یک پست ارسال کنید اگر چیزی یادتون اومد ویرایش کنید بعد نوشته رو اضافه کنید
نه فوقش 15 تا به طور نرمال تو یک سال جوجه میدن تازه اگر هیچ کدوم تلف نشن که غیر ممکنه و هر سری هم 4و5تا جوجه بده
ویرایش توسط abolfazl : 18th July 2014 در ساعت 04:39 PM
سیکله جوجه کشی از زمانه گذاشتنه اولین تخم تا جدا شدنه جوجه ها ست
همون نشستن روی تخم و غذا دادن اون هم به 4 تا جوجه کار خیلی سختیه ،،،،جفت رو ضعیف میکنه
حداقل یک ماه باید استراحت کنند تا ریکاوری بشه
در ضمن گذاشتنه تخمهای زیاد و جوجه کشی زیاد عواقبی هم داره
شما این جفتتون مولدهای خوبی از اب در اومدن باید خیلی بیشتر مواظبه سلامتیشون باشی
موفق باشی دوست خوبم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.