در تاریکی لونه احتمالا جفت جوجه های همرنگ خودشون رو تهدیدی برای تخم ها و لونه تشخیص میدن و احساس خطر میکنن به همین خاطر راه نمیدن داخل لونه.
جوجه ها از 35 روزگی تقریبا نوکشون سفت میشه که بتونن گاز بگیرن البته نه به قدرت یک بالغ.بله بعد از دون خور شدن جدا کنید راحت رام میشن.ضمن اینکه الانم میتونید روزی چند دقیقه از قفس بیرون بیارید و نوازششون کنید تا همزمان رام بار بیان.
دوستان سلام.
امروز دیدم عروس من تخم کرده و 4 تا جوجه هم داخل لونه هستند.
چیکار کنم؟
ماده اصلا با جوجه ها کار نداره و روی تخم خوابیده و جوجه ها هم اونور لونه نشستند.
به نظرتون چیکار کنم؟؟
سلام.یک قفس کوچک تهیه کنید٬جوجه هارو به قفس کوچکترمنتقل کنید و یک ظرف ارزن و آب به همراه سفیده تخم مرغ و جوانه هم توش بگذارید.قفس هارو به هم بچسبونید و هرچندساعت یکبار جوجه هارو به قفس والدین منتقل کنید تا غذا بگیرن و مجدد جدا کنید.
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
دوستان نظرتون در مورد جنسیت عروس های یکی از دوستام چیه؟؟
عروس گلباقالی را به عنوان ماده بهش دادند، اما مثل نر میخونه و میرقصه و پا میکوبه و بالاشو باز میکنه. دقیقا مثل نر.
![]()
سلام با توضیحاتی که شما دادین عروس گلباقالی صد درصد نرهست..منظورتون از پایکوبی ورقص همون ضربه زدن به نوک به ظرف غذا و...هست دیگه؟
ویک مسئله نشیمنی که گذاشتن اصلا برای عروس مناسب نیست.بهشون بگید از یک نشمین معمولی استفاده کنند.نشیمن سوهان دار به عناون چوب نشیمن دوم برای طوطی استفاده میشه واگر پرنده یکسره روش بشینه پاهاش زخمی میشه وآسیب میبینه
ویرایش توسط hearth_brocken : 18th July 2014 در ساعت 12:31 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)