kh یه عنصری مصرفی تواکواریومبا عرض سلام خدمت دوستان محترم
تا زمانی که از محلول Purple Tech استفاده می کردم KH آب 12 و PH آب حدود 8.2 بود. اما بعد از اتمام محلول و عدم استفاده مجدد از آن KH آب به 8 و PH آب به 7.8 الی 8 کاهش یافت، دوستان در این مورد چه نظری دارند. (آکواریوم فیش اونلی می باشد)
با تشکر
این افت چه مدت طول کشید؟
محصولی که شما نام بردی برا تسریع در رشد کرالاین به کار میره که مواد تشکیل دهندشم از kh و کلسیوم و عناصر این چنینی هست
با عرض سلام و تشکر از شما دوست محترم
این محلول حاوی کلسیم، منیزیم، استرانسیوم و ... به همراه عناصر کمیاب است. این افت در مدت زمان سه الی چهار ماه ایجاد شد.
با تشکر مجدد
سلام
این محصول باعث افزایش سختی میشه و در صورتی که مثلا منزیوم تانک شما نرمال باشه با استفاده از این محصول احتمال اوردز شدن منزیوم هست و همونطور که میدونید ph و kh با هم رابطه مستقیم دارن و با افت kh شما متعاقب اون افتph خواهید داشت شما وقتی استفاده از این محصول رو قطع کردید kh افت کرده و در نتیجه ph هم اومده پایین و شما از هر محلول افزاینده ph استفاده کنید یا ph افزایش پیدا نمیکنه و اگه بره بالا سریع میاد پایین
Send by Tapatalk
سلام دوست عزیز
خوشبحالت من اگه هر سه روز الکالین اضافه نکنم سختی تانکم افت میکنه ، اینکه میگم افت میکنه از 8 یانهایت 9 میاد رو 7 چون حسرت سختی 12 به دل ما مونده
علت افت هم مصرف بالای تانک بدلیل رشد انفجاری کرولاینه
کلسیم هم که دیگه نگو همش یا روی 360 یا 380 شایدم کمتر چون دیگه تست ندارم
متنی که نوشتی را خوندم یخورده درد دل کردم
موفق باشید
با عرض سلام خدمت دوست محترمسلام
این محصول باعث افزایش سختی میشه و در صورتی که مثلا منزیوم تانک شما نرمال باشه با استفاده از این محصول احتمال اوردز شدن منزیوم هست و همونطور که میدونید ph و kh با هم رابطه مستقیم دارن و با افت kh شما متعاقب اون افتph خواهید داشت شما وقتی استفاده از این محصول رو قطع کردید kh افت کرده و در نتیجه ph هم اومده پایین و شما از هر محلول افزاینده ph استفاده کنید یا ph افزایش پیدا نمیکنه و اگه بره بالا سریع میاد پایین
Send by Tapatalk
با توجه به فرمایشات شما باید مصرف محلول Purple Tech را ادامه دهم. از میزان عنصر منیزیم در آب به دلیل نداشتن تستر مربوطه اطلاعی ندارم.
با تشکر
نه رس ها خیلی موادبانه میرن زیر شن
نه شوخی کردم ولخیلی خراب کاری نمی کنن مثل آب شیرین
منظور سوال دومتون رو متوجه نشدم !!!
سلام
اگه ریف ندارید زیاد مهم نیست ولی اگه ریف دارید حتما منزیوم کلسیوم رو تست کنید بعد از این محصول استفاده کنید
Send by Tapatalk
این محصول باعث افت بیشتر kh شما خواهد شد. بهتر است ایراد را ریشه یابی کنید.
نمیدونستم این محلول پرپل اپ و اینا سختی رو هم بالا میبرن .یعنی اگه سختی 12 باشه و از پرپل تک استفاده کنیم بالاتر هم میره مثلا به 14 برسه ؟سلام
Send by Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.