سلام
مصطفی هستم...
راجعه به واکسن معمولا جوجه ها رو بعد از 25 روزه گی می زنن به هر کبوتر 0/3 سی سی از واکسن بعد هر 6 ما یک مرتبه البته روش های گوناگونی برای واکسن زدن هستش ...
راجع به قیمت بله تهران قیمتش بین جفتی 100 تا 120 هستش...
سلامسلام به همه ی دوستااان ...
ما هم با اجازه تصاویر یکسری از کبوترام رو براتون می زارم امیدوارم که لذت ببرید...
کلا از نژاد بلژیکی نگه داری می کنم خیلی از این نژاد خوشم میاااد...
بچه های مهد کودک!!!
اینم از سه تنفگدارررر
اینم اگه بدونید با چه بدبختی بزرگ شد از کبوتر سیر میشین
یه چندتاایی هم پشت ابی بی نوک دارم که تا چند روز دیگه عکس هاشو باتون می زارم...
بابت کیفیت پایین تصاویر عذر خواهی می کنم
موفق باشید..
دوست عزیز تبریک میگم کبوترهای خیلی قشنگ و فوق العاده ای دارین
یادم است زمانی که کبوتر داشتم این نژاد جزو گران ترین کبوترها بود(اگه گران ترین نبود) و خیلی طرفدار و خواهان داشت.
خیلی تشکر بابت این عکس ها![]()
اقا قابل شمارو نداره امر بفرماایید تقدیم کنیم..
بله این نژاد از جفتی 300 شروع میشه تا 4 میلیون ....
اختیار دارید.کسی که دیسکس نگه میداره از اینام میتونه نگهداری کنهشما لطف دارین ولی قشنگی این کبوتر ها این که پیش شما باشن اگه دست من بودم که تا حالا نابود شده بودن.در مورد ان کبوتر هم حتما عکسش را قرار میدم(احتمالا فردا)
بله حرف شما را در مورد نژاد کبوتر ها کاملا قبول دارم و من چند شهر رفته ام و اشنایانی داشتم که کبوتر داشتن هر کدام کبوتر ها را با یه نژادی صدا می کردن.
جسارتا این کبوتر شما که کت گرفتگی داره جایی نبوده که اصلا نتونه پرواز کنه(مثلا در یه قفس با ارتفاع کم)؟
کبوترام همشون تو حیاط خونه نگهداری میشن فقط شبا همشون میرن تو یه قفس بزرگ که گوشه حیاط درست کردم میخوابن.
ممنون دوست عزیز بزرگواری . دست من باشن هیچ میشن
یه جفت کبوتر داشتم کپی این جفت شما که در پست قبلی کپی کردم بودن (از لحاظ نوک و چشم و فر بودن سینه و...)فقط یک دست سفید که خیلی دوست شون می داشتم
خیلی ممنون یاد انها افتادم
داداش این کبوتره یا طاووس؟خیلی قشنگن. خدا نگهشون داره این بچه هاتوسلام به همه ی دوستااان ...
ما هم با اجازه تصاویر یکسری از کبوترام رو براتون می زارم امیدوارم که لذت ببرید...
کلا از نژاد بلژیکی نگه داری می کنم خیلی از این نژاد خوشم میاااد...
یه چندتاایی هم پشت ابی بی نوک دارم که تا چند روز دیگه عکس هاشو باتون می زارم...
بابت کیفیت پایین تصاویر عذر خواهی می کنم
موفق باشید..
منتظر عکسای دیگه هستیم.هم شما هم دوستای دیگه لطف کنن عکس بذارن.
یه سوال یادم رفت دوباره ویرایش کردم.اینا دمشون کمتر از ۱۲ عدد میشه؟واسه کبوترای دیگه ۱۲ تا ۱۴ عدده.
ویرایش توسط mehrdad_291 : 18th July 2014 در ساعت 02:02 AM
دیسکس ها هم قابل شما را ندارند.
راستش این سوال را برا این پرسیدم که یک کبوتر داشتم که جای کوچکی بود و امکان پرواز نداشت و کت گرفتگی پیدا کرد فکر کردم از شما هم مثل من شده باشه که این جور که معلومه این طور نیست
سلام
این هم کبوتری که واگذار کردم.
یه توضیحی درباره این می دهم ولی اصلاحاتی که به کار می برم معمولا در شهرهای مختلف متفاوت است و معمولا در هر شهر اسم ها و مرسومات متفاوتی دارند.
نژاد : سینه زرد جنسیت : ماده نوع تاج : میخی( تاج هایی که نوک بالایی ان کوچک است و شبیه میخ می باشد)
رنگ نوک : سفید رنگ چشم : سفید( چشم هایی که وسط ان مشکی است و اطراف ان سفید)
در عکس زیر قسمت سینه کبوتر مشخص است
و در این عکس هم دیگه داشت از دیوار راست بالا می رفت
![]()
این کبوترزیبا رو بهتر بود یک در میون قیچی میکردین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.