این عکسم سلطانه که به دلیل تبدیل شدن خونه به باغ وحش واگذار کردیم به یکی اونم نا مردی نکرد به یک هفته نکشید کشتش
![]()
کلکسیونی از بهترین و زیباترین ماهی ها رو داشتی
واقعا خوش به حالت
ما که قدیما بلک گوست سایز میکردیم
یه مدت گلدفیش منقرض کردیم الانم فلاوره هر کاری میکنم نمیمیره توی این مورد کمکم کن![]()
اینم نر اولین جفت اسبم بود که بعد از پر شدن شکمش دیگه غدا نخورد و تو اون تایم تانک ترکید و...
![]()
بسیار زیبا از نمای کلی هم چند تا عکس بزار
خروستون هنوز هستش یا جان به جان افرین تسلیم کرده؟چند گرفتینش؟
من عاشق خروس ماهیم
سلام اقای اخوانی ممنون لطف دارین
من همیشه توتانکم یه خروس کوتوله داشتم،اینی که تو عکسه فروختم به یکی از نوابی ها
اون زمان 200 تومن خریدمش
متاسفانه اکثر عکسای این چند سالم پاک شده اینارم از جای دیگه برداشتم ولی چشم میگردم ببینم چی پیدا میکنم
اسبت توی آکواریوم جفت خورده بود؟
واقعا اسب مشکی مقاوم ترین اسب هست؟ اونهایی که شبیه گشنیز هستن نگهداریشون سخته؟ کلا چرا نگهداری اسب ها سطح دشواری یکسان نداره؟
![]()
نه وقتی گرفتم دم تو دم هم بودن،اسب تو گله جفت میخوره و تا اخر عمرش جفتوتغییر نمیده
گیشنیز؟همون که برگ برگه؟راستس خیلی دنبالش گشتم تست کنم گیرم نیومد هر جا رفتم،تازه ازیه جا شنیدم خلیجیه!!
اسبا به خاطر تغذیشون از لحاظ نگهداری دشوارن، باید حتما ارتمیا هچ کنی براش،یه سری هم که صید دریا باشن تکثیری نباشن امکان اینکه غذا خور نشن زیاده بحث دشواریشون بیشتر رو تغذیه غذا خور شدنشه
ماده این اسبم بچه گوپی میخورد،با چنان سرعتی دنبال میکرد که ندیده بودم انقد سریع حرکت کنند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.