درسته غذای رنگ بیش از حد ماهی رو عقیم میکنه تجربه شخصی هست باعث کدر شدن آب هم غذای رنگ میشهسلام ب همگی
اقا غذاهایی ک برای رنگ ب فلاور میدیم مثل رد سین.جی بی ال.رد سوموو.........ماهی رو عقیم میکنه و کبدشو از بین میبیره؟؟؟؟چون توی یک سایتی مدیرش همچین ادعایی کرده بیشتر این غذا ها ایتاگزانتین و جلبک های دریایی هستن ک برای ماهی ضرر نداره این بنده خدا درست گفته یا ن؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
فلاورم رو که خریدم رنگش روشن بود ولی از وقتی که انداختمش توی آکواریومم یواش یواش رنگش تیره شد
الان هم بیشتر رنگش به سیاه (مشکی) میزنه
اگه راه حلی وجود داره کمکم کنید
ممنون میشم
با تشکر فراوان
همه دوستان رفتن تعطیلات؟؟؟
کسی نیست؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
با اجازه اساتید
من نظرم اینه به شخصه
این فلاور رنگش همینه
و زمینه تیره بودنش خیلی بیشتر از روشن بودنشه
این فلاور نهایت رنگی که میتونه بزنه سینش سرخ تر میشه
بنظرم زیاد روشن نمیشه
فلاور خوشکلی هست امیدوارم لذت ببرید
موفق باشید
سلام دوست عزیز
چیزی به نام هورن یا باکس وجود نداره!!
همشون فلاورهورن هستند ولی با کیفیت ها و استایل متفاوت . اگر تایلند رو به عنوان مهد تولید این ماهی در نظر بگیریم ، چنین طبقه بندی در این کشور اصلا وجود نداره! صحیح ترین اسمی که تایلندی ها روش میزارن سیچلاید دو رگه هست! این ماهی اساسا نام علمی هم نداره و با اسم Flowerhorn شناخته میشه . اگر اشتباه نکنم کلمه Kamfa به تایلندی میشه ۲ رگه یا همون Hybrid
فارم های معروف فلاورهورن هم با اسامی مثل Crossbreed Farm و ... نام گذاری میشن
با سلام خدمت شما دوست عزیز
ولی باید عرض کنم که وقتی خریدمش رنگش کاملا روشن بود
بعد از اینکه انداختمش توی آکواریوم خودم اینجوری شد
سلامسلام دوست عزیز
چیزی به نام هورن یا باکس وجود نداره!!
همشون فلاورهورن هستند ولی با کیفیت ها و استایل متفاوت . اگر تایلند رو به عنوان مهد تولید این ماهی در نظر بگیریم ، چنین طبقه بندی در این کشور اصلا وجود نداره! صحیح ترین اسمی که تایلندی ها روش میزارن سیچلاید دو رگه هست! این ماهی اساسا نام علمی هم نداره و با اسم Flowerhorn شناخته میشه . اگر اشتباه نکنم کلمه Kamfa به تایلندی میشه ۲ رگه یا همون Hybrid
فارم های معروف فلاورهورن هم با اسامی مثل Crossbreed Farm و ... نام گذاری میشن
ممنون از پاسختون
ولی هدف من از گذاشتن عکسش این بود که دلیل تیره شدن رنگش و راه حل برای این مشکل رو پیدا کنم
لازم به ذکره وقتی خریدمش رنگش کاملا روشن بود
و در آخر یه سوال دیگه داشتم کلا اینو که من خریدم ماهی خوبی هست یا نه؟؟؟(از نظر نژادش)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.