دوست عزیز اونجا تغذیه کاسکو رو به صورت کلی نوشته من برای یک کاسکو تازه دون خور شده یک برنامه غذایی می خوام که مثلا صبح ظهر و شب با اون برنامه پیش برم واسه کاسکو مشکلی هم پیش نیاد.
دوست عزیز اونجا تغذیه کاسکو رو به صورت کلی نوشته من برای یک کاسکو تازه دون خور شده یک برنامه غذایی می خوام که مثلا صبح ظهر و شب با اون برنامه پیش برم واسه کاسکو مشکلی هم پیش نیاد.
من که اصلا در موردغذای کاسکو سوال نکردم !!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان.
این دو تا عکس و از تو یکی از تایپیک ها برداشتم. خواستم چندتا سوال بپرسم.
عکس اول مربوط به یه کاسکوی جوجه و عکس دوم مربوط به یک طوطی بالغ.
کاسکوی جوجه پرهای گردنش اندازش کوچیکه ولی پرهای گردن کاسکوی بالغ اندازش بزرگه و مرتب تر درمیاد و همین مسئله باعث زیباترشدنش میشه.
کاسکوی من هم اندازه ی پرهای سینش و گردنش مثل اولیه است.
وقتی سنش بزرگتر میشه پرها هم بزرگتر میشه؟؟؟؟
با این روش هم میشه سن کاسکو رو تشخیص داد؟؟؟؟
ممنون
ویرایش توسط Madanzadeh : 16th July 2014 در ساعت 12:53 AM
سلام دوست عزیز
ابتدا خیر موسیقی تاثیر در اهلی شدن و به حرف اومدن نداره فقط طیق روان شناسی مدرن برای آرامش مفید هست .
سرگرم بشه با اسباب بازی هاش خوبه و مشکلی نداره . اهل منزل هم گه گاهی باهاش حرف بزنن تا هم عادت کنه هم به حرف بیاد فقط حرف زدن ها طبق آموزش سخنگویی باشه و هرکس یه چیز نگه که پرنده قاطی کنه .
برای مسافرت با هواپیما خیلی زوده و پرنده وحشی با این حمل و نقل سنگین اذیت میشه اما برای بردنش باید از جعبه های مخصوصا طوطی سانان استفاده کنید و اون رو به یه قسمت مخصوص میبرن شایدم تو باز بذارن نمیدنم اما میدونم همراه خودتون نمیتونه باشه .
اگر منظور از تمیز کردن قفس هست که اگر مدلش 1033 هست یا مثل اون میتونید کفی رو طبق روشی آموزش زیر تمیز کنید اما اگر منظور خوده پرنده هست که کمی صبر کنید وقتی کمی آروم تر و رام شد با آبپاش حمامش کنید طبق آموزش ها مربوطه .
http://www.parsipet.ir/thread27913.html
جلیقه پرواز به مرور باعث خراب شدن پر ها و بد حالت شدنشون میشه و اگر پرنده درست بهش معرفی نشده باشه اون رو عصبی و به مرور پرکن میکنه .
سلام
توی این دوره تغذیه بهتر از از مواد نفخ آور مثل نخود و دانه های سفت استفاده نشه تا پرنده رو اذیت نکنه . دانه جات و حبوبات دیگر مثل حبوبات جوانه زده یا پخته یا میوه جات . انواع قاضا های مجازی که سفت یا نفح اور نباشه میشه استفاده کرد فقط سعی کنید زیاده روی نکنید چون جوجه ها بشدت حساس هستند به هم به داغی هم سردی غذا و نوع غذایی که میخورند . حتما میوه سرد نباشه و از یخچال آوردین سریع بهش ندین . از میوه ها و موارد غذایی ریسک دار یا مواردی که گفته شده ماهی حدودا یکبار استفاده بشه فعلا استفاده نکیند جز مواد کلسیم دار که طبق همون برنامه استفاده کنید .
موفق باشید
منظور ایشون با شما نبود . لطفا برای پاسخ از نقل قول استفاده کنید
سلام
پر ها توی دوره زمانی خیلی زیادی مثل سن 1 سالگی تا 5 سالگی رشد میکنن اما رشدشون اینطوری نیست که قابل تشخیص برای سنشون باشه .پر ها فقط رنگ و حالشون فرق میکنه واسه همین هست که پرنده رو هم زیبا تر و جا افتاده تر نشون میده .
موفق باشید
ویرایش توسط vestlaif : 16th July 2014 در ساعت 01:13 AM
بعد یه سوال دیگه بوی اود کاسکو رو اذیت میکنه ؟
دوست عزیز در کل خیر نمیشه سن رو تشخیص داد و گفت این یک نشونه جوجه بودن چوت استثنا در این باره خیلی زیاد هست و ممکنخ صاحب پرنده رو درباره سن به اشتباه بندازه . منظور شمارو از تخت شدن نمیدونم اما اگر منظور به کل مرتب شدن هست که عوامل زیادی باعث میشه پر ها بهم بریزه که تغذیه درست ایجاد رطوبت پر ها و آرامش روانی پرنده باعث میشه طی یک دوره پر ریزی بعد حدود1 تا دو سالگی صاحب پر های سالم و طبیعی بشخ که این پر ها باز در سال یکبار و گاهی چندبار میریزن و جایگزین میشن و ربط به سن نخواهد داشت . عوامل گفته شده رعایت بشن درست میشه به مرور .
در طولانی مدت باعث بروز ییماری آسم در ریه پرنده میشه در اطراف پرنده از بوی اود یا حتی بوی عطر ها استفاده نکنید .
دوست عزیز من با این که میگید بعضی وقتا خشونت لازم هست اصلا موافق نیستم خشونت با کاسکو مساوی هست با متنفر شدن از فرد و قطع و به هم زدن رابطه ای ک بین خودش و صاحبش یا هرکس دیگه ای داره .
درموورد اینکه یاد بدید ی جای خواص به قول گفتنی کثیف کاریشو کنه هم نظر بنده این هست ک ب قول سپیده خانوم اگه یوقت نتونه به اون جا برسه یا تو ی شرابطی باشه ک نشه هم از لحاظ گوارشی بهش فشار میاد هم از لحاظ روحی /.
فریماه خانوم اگه دور چشای کاسکو شما زرده ولی هرچی بیشتر به سیاهی نزدیک تر میشی سفیدی توش میبینی به عبارتی به کرم میخوره میشه گفت سن کاسکوی شما بین4 تا 6 سالگیه و هنوز کاملا بالغ نشده ولی اگه کاملا زرد که میشه گفت بالغه رنگ چشای کاسکوی منم کرم هستن ولی بعد گذشته حدود یک ماه چند روزی تازه رفته رفته داره اروم تر میشه ولی اینکه از غار بیوفته باید 2 ماهی صبر کنی که منم دارم صبر کنم اگه رنگ چشم کاسکوی شما کرمه خوب خردید و رام هم میشه حوصله داشته باش برای جابه جا کردن کاسکو با هواپیما باید یک برگه از دامپزشکی داشته باشی چیز خاص دیگه ای هم نمیخواد ولی واقعا اذیت میشه و اینکارو نکن ببخشید با وجود نظرات اساتید نظر خودمو هم گفتم و ببخشید از نقل قول استفاده نکردم
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)