ممنون از راهنمایی ولی من منظوری نداشتم می خواستم ببینم کدومش بهتره... همین
ممنون از راهنمایی ولی من منظوری نداشتم می خواستم ببینم کدومش بهتره... همین
سلام
چ غذاهای برای هد فلاور خوبه و ب رشدبیشتر هد کمک میکنه الان بهش مگا هد میدم ک خیلی تاثیری نداره هامپی هدم چندتا از بچه ها استفاده کردن اصلا راضی نبودن میخواستم بدونم چ غذاهایی برای رشد هد خوبه ب غیر از دل و میگو چون ماهیمو مریض کردن؟سایز فلاورم از کف دست کوچیکتره و هدش اندازه نصف یک توپ پینگ پونگه
سلام
چ غذاهای برای هد فلاور خوبه و ب رشدبیشتر هد کمک میکنه الان بهش مگا هد میدم ک خیلی تاثیری نداره هامپی هدم چندتا از بچه ها استفاده کردن اصلا راضی نبودن میخواستم بدونم چ غذاهایی برای رشد هد خوبه ب غیر از دل و میگو چون ماهیمو مریض کردن؟سایز فلاورم از کف دست کوچیکتره و هدش اندازه نصف یک توپ پینگ پونگه
خوب حتما فلاورشون ژنتیک خوبی برای هد زدن نداره
شما 2 ماه رو فلاورت کار کن ببین چقدر پیشرفت میکنه
هد ژنتیکیه
هدش نسبت ب روز اول بهتر شده استعدادش خوبه سایزشم از کف دست کوچیکتره ولی هدش اندازه نصف یک توپ پینگ پونگه فقط برای رشد سریع خود ماهی و هدش چی بهش بدم.ب غیر از میگو و دل چ غذایی پروتیین بالایی داره و تو رشد خود ماهی و هدش تاثیر میزاره؟؟
آقا من زیاد از غذا فلاور سر در نمیارم.
راستش تازه خریدم و قبلش آروانا داشتم.
حالا از غذا ماهیام عکس میگیرم میفرستم لطف کنید بگید کدوم رو بدم و کدوم رو ندم.
و برا هد ماهیم چیکار کنم(غذا چی بخرم)
فقط میدونم این غذا که وسطه(قوطی زرده) گفتن غذاش خیلی خوبه و برا فرانتوزا و فلاور هم خوبه ولی من نمیدونم برا رشد هد خوبه یا نه؟
![]()
عزیز دلم
شما زیاد سخت نگیر به غذا
غذای هد فقط به رشد بهتره هد کمک میکنه
مطمئن باش معجزه نمیکنه
بهتره به فکر یه فلاور بهتر باشید اگه هدش راضی کننده واستون نیست
یه چیزی هم بدونین
اگه غذا زیاد بدید باعث میشه هد فلاورتون کمتر رشد کنه
پس نه زیاد غذا بدید نه کم
موفق باشید
بهترين غذاي شركتي واسه هد فلاور زدزد و رد دراگون چيه؟
به جزء غذا شركتي ديگه چي غذاهايي خوبه؟
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.