آقا فربد توضیحات رو کامل کردن یه صفحه دیگه داشت برای توضیح کارش و نوشته بود باید از باکتری استفاده کرد و من اول ندیدم![]()
آقا فربد توضیحات رو کامل کردن یه صفحه دیگه داشت برای توضیح کارش و نوشته بود باید از باکتری استفاده کرد و من اول ندیدم![]()
باکتریها برای فعالیت به سه عامل نیترات و فسفات و کربن نیاز دارن و در صورت صفر بودن هر کدوم از پارامترها باکتریها نمیتونن دوتای دیگه رو کاهش بدن
کربن خودش در تانک تولید میشه ولی اگه نیترات و فسفات از یه حدی پایین تر نیومد میتونید از reef bio fuel برایت ول که حاوی کربنه استفاده کنید
در مورد جریان هم زیاد سخت گیری نکنید جریان سه برابر بهترین حالته و اگه جریان بیشتر باشه از کاراییش کم میشه ولی قطع نمیشه
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 14th July 2014 در ساعت 11:46 PM
یه پیشنهاد برا شما که نانو داری من برای خیلی از دوستانم این کارو کردم
میتونی یه گپ اب شیرین کوچیک بگیری که تو فیلتر بیولوژیکت جا شه با قدرت واتر پمپی که میخوای ابرشو در بیاری مدیاتو بریزی تو کاپش،همون کار راکتور مدیا رو انجام میده برا شما
دررابطه با کربن عالی و فسفات هم این گفته ی شرکتشه و یه سری محصول کنارش معرفی کرده که به این مشکل نخوره،اابته قبلا هم اگه اشتباه نکنم اقای مرادی یجا راجبش صحبت کرده بودن بودن
تو سیستمی که مواد سطح کربن عالی کم باشه کاراییش کم میشه
میگه ممکنه بعد یک ماه ممکنه این مشکل پیش بیاد که با reef biofuel و katalyst که کربن عالی هستن و neophos که فسفات به اب اضافه میکنه این مشکل حل میشه
من یک ساله که kh تانکم از روی 8 هست و کم نشده حالا من اون رو با افزاینده سختی به 11 رسوندم.اگه شرایط اب مثل گذشته باشه ایا روی همین 11 میمونه یا بعد از مدتی برمیگرده روی 8 ؟
ویرایش توسط bluetang : 15th July 2014 در ساعت 09:17 AM
1-الان که با افزاینده به 11 رسوندم اگر 30 در صد اب رو با نمکی که سختی 7.5 داره مثل برایت ول سیفون کنم ایا سختی از 11 پایینتر میاد بعد از سیفون ؟
2-رفتم اکسپورت نیترات خریدم حالا هر حبه حدودا چند گرمه ؟ من 10 گرم نیازم هست اما نمیدونم هر کدوم از این حبه هایی که داخلشه چند گرمه ترازو هم ندارم.اگه کسی میتونه کمک کنه ؟
سلام بازم تاثیر میذاره و باعث افت سختی میشه مخوصصا اگه از نمک برایت ول استفاده کنید اونم با سیفون 30 درصد ولی اگه کمتر سیفون کنید تاثیر خیلی کمی داره
شاید از 11 بشه 10 یا نهایتا 9 نه اینکه دوباره بشه 8
بنظر من زیاد به پارمترهای آب دست نزنید
من یک از آرزوهام ثابت بودن یا حداقل تغییر جزیی سختی تانکم هست ، البته من مصرف کننده زیاد دارم و طبیعه
موفق باشید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)