با عرض سلام خدمت دوستان
مقداری از گیاه های انگوریم رو به علت رشد زیاد و اینکه میخوام هرس کنم گذاشتم برای فروش
مقدار هم بر اساس لیوان یه بار مصرف
هر لیوان 20000 تومان
![]()
با عرض سلام خدمت دوستان
مقداری از گیاه های انگوریم رو به علت رشد زیاد و اینکه میخوام هرس کنم گذاشتم برای فروش
مقدار هم بر اساس لیوان یه بار مصرف
هر لیوان 20000 تومان
![]()
ویرایش توسط B@B@K : 18th June 2014 در ساعت 09:33 AM
سلام دوست عزيز لطفا محل تحويل و شرايط ارسال رو هم مشخص كنيد
در ضمن به روز کردن یه سوال هم از ادمین های عزیز
اول که اینجا ثبت نام کردم میگه تا فعال نباشی و 20-30 تا پست ننویسی پیغام نمیتونی بدی و بگیری
طبق قانون هم شماره تل و آی دی نوشتن فقط برای اعضا فعال هست
میخواستم ببینم اگه احیانا کسی این گیاه رو که گذاشتم بخواد چه جوری با من باید در تماس باشه ؟
مشکلی نداره دوست عزیز کاربران جدید میتونن پی ام خصوصی ارسال و دریافت کنن . اما شماره گذاشتن یرای اعضای فعال مجاز هستدر ضمن به روز کردن یه سوال هم از ادمین های عزیز
اول که اینجا ثبت نام کردم میگه تا فعال نباشی و 20-30 تا پست ننویسی پیغام نمیتونی بدی و بگیری
طبق قانون هم شماره تل و آی دی نوشتن فقط برای اعضا فعال هست
میخواستم ببینم اگه احیانا کسی این گیاه رو که گذاشتم بخواد چه جوری با من باید در تماس باشه ؟
این سوالات که به آگهی فروش مربوط نمیشه تو بخش انتقادات و پیشنهادات بپرسید .
به روز شد
دوستان با گیاه دیگه هم معاوضه میکنم
دوستان عزيز پيگيري از طريق پيام خصوصي لطفا از زدن اسپم خوداري فرماييد
یاداشت مدیریت:
تاپیک باز شد.در صورت عدم بروزرسانی تاپیک بسته میشه.
ویرایش توسط chaky : 13th July 2014 در ساعت 09:50 AM
بروزرسانی
upppppppppppppppppp
یا سلام.
من حدود 15 روز پیش یه مقدار ازشون گیاه گرفتم .3-4 روزه نصفش سفید شد ولی در عرض چند روز چنان رشدی داشت که 2 برابر مقداری شد که ازتون گرفتم .همراه گیاه یک مدل پاد هم اضافه شده به تانکم که قبلا نداشتم(فیلمشو بهم نشون دادی).نیترات خوب اورده رو 10-15 ولی فسفات تغییر انچنانی نکرده
شویدی داری ؟ یه مقدار میخوام بگیرم بزار تو تانک؟(داشتی تاثیر داشته ؟)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.