اقا یه سوال :
کثیف کاری کاسکو چطوره ؟
من الان اکواریوم اب شور دارم .عروسم دارم .یعنی یه حیون دیگه بیارم خونه منو از خونه میندازن بیرون. لول :دی
عروسم همیشه ازادهو معمولا یه کاناپه دسمال انداختم اونجا میره میشینه و خب به طبع کثیف کاری میکنه .
جوجه کاسکو تا چند تومن میشه گرفت ؟(بدبختی دلمم نمیاد عروسمو رد کنم بره )
میشه عادتش داد موقع کثیف کاری بره جاش؟
خلاصه یه راهنمایی کنید پشیمون نشیم بعد خرید
سلام
من یه کاسکو خریدم تقریبا دو سالشه و هنوز قار قار میکنه و فکر کنم نر باشه
من اونو تو یه اتاق کم تردد تو یه مکان تقریبا بلند گذاشتم تا همه جارو بتونه ببینه و قارش بیافته تو اون اتاق کلا تردد نمیشه مگر اینه بخوام بهش رسیدگی کنم غذا بدم .
به نظرتون کار درستی انجام دادم اگر نه بگید چی کار کنم .
تورو خدا زود کمکم کنید ممنون منتطرم .![]()
سلام دوست عزیز
کاسکو شما وحشی هست و باید رام بشه ابتدا تا یک ماه تا به مکان جدید عادت کنه باید فقط آب و غذا عوض کنید همین توضیحات کامل در تاپیک زیر:
http://www.parsipet.ir/thread7052.html
یعنی اون جاییی که گذاشتمش خوبه
من اون مطالیبیو که گفته بود ید خوندم و از نگرانی در اومدم ممنون از رهنماییتون
کاسکو هم مثل بقیه طوطی ها ریخت و پاش داره و با توجه به جثه بزرگتری که نسبت به عروس هلندی داره ریخت و پاشش میتونه بیشتر هم باشه ( البته به خود طوطی بستگی داره ) . مثل عروس هلندی جز طوطی هایی هست که گرد زیادی تولید میکنه .
میشه بهشون یاد داد که جای خاصی مدفوع کنن اما افرادی هستن که مخالف این آموزش هستن چون اگه طوطی به جای خاصی که برای مدفوع کردنش در نظر گرفته شده نتونه برسه یا دسترسی بهش نداشته باشه علاوه بر اینکه بهش فشار میاد عصبی هم میشه.
از قیمت ها کلا بی خبرم . دوستان دیگه راهنماییتون میکنن .
چه مدت هست که طوطیتون رو خریدین ؟
مقاله ای که دوستمون لینکش رو دادن مطالعه کنید . سعی کنید جایی بذاریدش که از دور یا یه فاصله مناسب تردد افراد منزل رو ببینه ولی کسی سمتش نره مگر در مواقعی که باید ظرف آب و غذا و کف قفس تعویض بشه .
قفس رو جای بلند گذاشتید یعنی در چه ارتفاعی ؟
سه روز بیشتر نیس من قبلا مطاله زیادی داشتم ولی باز به راهنمایی نیاز دارم
البته دیگه زیاد بلند قار نمیکشه
اونو روی پایه قفس گذاشتم ولی امکانش وجود نداره که جاییی بذارمش که از دور بتونه افراد خونه رو ببیینه ولی هر چند وقت یک بار افراد خونه از سر کنجکاوی بهش سر میزنن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)