ویرایش توسط pouyadaraee : 10th July 2014 در ساعت 11:35 PM
با سلام.
عکسای جدید از قناری رو آماده کردم. از آقای Gloster هم ممنون.
یه توضیحی بدم.
متاسفانه قناری اجازه نمیده از جلو ازش از فاصله نزدیک عکس بگیریم. از عکس پرسنلی خوشش نمیاد
عکس مدفوع قناری هم گذاشتم. مدفوع بالایی در عکس تازه بود.
همونطور که عرض کردم حالت پف رو داره و همیشه ساکته. موقع خواب (تقریبا همیشه) خودش رو به میله خیلی میچسبونه. چشم چپش هم پر های بالاش اومده تقریبا روی چشمش و سمت چپ چشمش داره کچل میشه فکر کنم. در پست های بعدی عکس نزدیک از چشمش رو میزارم.
یه سوال هم دارم. میخواستم بپرسم چه ویتیامینی باید بدیم به پرنده؟ خودم میخواستم ویتامین C بهش بدم از همین قرص های جوشان اما نمیدونستم چه قدر بهش بدم.
نمیدونم چرا ولی تو انجمن عکس ها برعکس نمایش داده میشه. پس لطفا برای مشاهده درست عکس ها اون هارو تو سایز اصلی باز کنید. یا عکس هارو در تب جدید توی مرورگرتون باز کنید عکس ها درست میشه.
ممنون...
![]()
ویرایش توسط pouyadaraee : 11th July 2014 در ساعت 12:08 PM
سلام دوستان عزیز. منتظر پاسختون هستم.
در ضمن یه سوال دیگه دارم. میخوام قناری هامو تو بالکن بزارم. تو آفتاب هم هستن. و میخوام شبانه روز تا آخر تابستون تو بالکن باشن.
آیا اشکال داره؟ باعث گرمازدگی میشه؟
به نظرم تو آفتاب باشن تا میکروب هاش کشته بشه خوبه. شاید سالم شد
ممنون
سلام
برای استفاده از ویتامین بهتره از مولتی ویتامین مخصوص قناری استفاده کنید و اگر در دسترس نیست از مولتی ویتامین انسانی که برای کودکان هستش از داروخانها تهیه کنید و به اندازه 5 قطره به اب اشامیدنی پرنده به مدت یک روز در هفته اضافه کنید
ویتامین سی از نوع جوشان باعث رسوب در دستگاه گوارشی پرنده میشود
در عکس نوع و رنگ مدفوع قناری طبیعی نیست و علائم باکتری بیماریزای کوکسیدین که در تابستان و گرم شدن هوا بیشتر نمایان میشود
هوای باز برای قناری بسیار مفید هستش ولی افتاب و گرمای این فصل اصلا خوب نیست حتی برای یک قناری سالم حال اینکه قناری شما کمی هم کسل شده اگر در بالکن قصد قرار دادن قناریها رو دارید سیع کنید تابش خورشید از ساعت 10 صبح به بعد به قناریها مستقیم نباشد
انگلها و باکتریهای بیماری زا داخلی قناری با تابش افتاب از بین نمیروند
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)