مست بودن قناری نر تا کی میتونه باشه برای جفت گیری؟زمانش؟(10 روز،یا...)؟
نظرتون در رابطه با مکمل های قناری چیه؟استفاده ـشون ضرری نداره؟و از کجا باید تهیه کرد؟
مست بودن قناری نر تا کی میتونه باشه برای جفت گیری؟زمانش؟(10 روز،یا...)؟
نظرتون در رابطه با مکمل های قناری چیه؟استفاده ـشون ضرری نداره؟و از کجا باید تهیه کرد؟
ویرایش توسط Mohammad.asghari : 6th July 2014 در ساعت 02:42 PM
شرایط محیط فراهم باشه قناری نر تا 2 ماه هم مست و اماده می ماند
مکمل های شرکت و یا دست ساز باید در غذایی قناری باشه و برای تامین املاح و ویتامینهای مورد نیاز قناری ضروری هستش البته استفاده بصورت برنامه هفتگی و شرکتهای معتبر نتیجه بهتری خواهد داشت
از پرنده فروشیهای دارای سابقه در این زمینه تهیه کنید و به تاریخ تولید محصول دقت کنید
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
خوب لطف میکنیدم بگید کدوم کمکل ها ضروری هست خریدشون؟؟؟نام ببرید؟
ویرایش توسط Gloster : 7th July 2014 در ساعت 11:20 AM
با سلام به اساتید محترمقناری
خداروشکر که اینجا رو پیدا کردم. امیدوارم جواب های خوبی بگیرم.
من خودم مبتدی هستم و چیز زیادی در موردنمیدونم. واسه همین میخوام براتون داستان قناریمو تعریف کنم که شما بهتر بتونین پاسخ بدین. ببخشید اگه طولانیه.قناری
من حدود 1 سال پیش یکنر از مرکز فروش پرندگان در تهران خریدم. اون موقع تازه باید شروع میکرد به آواز خوندن اواخر اسفند ماه پارسال شروع کرده بود ریزه خونی کردن و خیلی کم میخوند اما زیبا بود. ولی صداش خیلی کم بود و انگار اعتماد به نفس نداشت و همون ریزه خونی میکرد. منم دیدم که ریزه خونی میکنه رفتم یه ماده هم خریدم. گفتم تا چند ماه دیگه که قرص خون شد با هم جفتشون میکنم. آخرای اسفند به دلیل مسافرت مجبور شدم دو تاشونو تو یک قفس بندازم و با خودم ببرم. موقعی که تو یک قفس بودن خیلی حالت تهاجمی نسبت به هم داشتن و روبه روی همدیگه بالاشون رو باز میکردن و صدای عجیب در میاوردن. منم بعد برگشتن از مسافرت دوباره جداشون کردم اما از اون موقع به بعد دیگه اصلا ریزه خونی نمیکنه و حتی جیکش هم در نمیاد. مگه اینکه بری از تو قفسش یه چیز برداری و متوجه بشه دو تا جیک میزنه. الان بیشتر اوقات پف کرده و میخوابه. البته نزدیکش که میشم پفش میخوابه. آب تنی میکنه و اشتهاش خوبه. گوشه چشم چپش هم پر ها سیخ شده انگاری قناری خیلی پیره. الان فکر کنم قناری 1 سال و چند ماهش هست. قبلا خیلی فعال بود ولی از اون ماجرا به بعد اینطوری دپرس شده. هیچی نمیخونه.چیکار کنم شروع کنه آواز خوندن؟ آخه همش خوابه و خودشو به میله میچسبونه.
حالا سوالم اینه که چیکار کنم حالت پف و بی حالیش برطرف بشه؟
آیا پرنده آمادست؟قناری
غذا چی بهش بدم؟
من 4 تا مرغ عشق هم دارم که تو خونه آزادن و بعضی وقتا میپرن رو قفس این. باعث ترس پرنده نمیشه؟
و کلا نظرتون درباره اینچیه و چیکار کنم.امروز رفتم پیش مغازه دار گفت برو تتراسایکلین 100 بخر ولی نگفت چیکار کنم و یه قطره داد 30 تومن. من نخریدم. آیا واقعا 30 تومن می ارزه؟
اینم عکسش:
بیشتر وقتا اینطوریه:
اینم در صورتی که بری نزدیکش:
اینم چشم چپش:
--------------------------------------------------------------قناری
حالا دربارهماده که خریدم هم بگم.
اونو مثل اینکه بهم انداختن.
چون الان دو سه روزی هست ریزه خونی میکنه. ولی خیلی کمه و کم صدا. ولی بازم چند روزی هست که ریزه خونی نمیکنه ولی سرحال و شیطونه.
امکان داره این نر باشه یا ماده ها هم یه ریزه خونی میکنن؟
بی نهایت ممنون میشم جوابم رو بدید.
ببخشید سرتون رو هم درد آوردم.
یا علی....
سلام
اول باید دلیل پف کردن و کسل بودن قناری رو پیدا کرد تا بهترین درمان رو برای قناری در نظر گرفت
برای اواز خواندن اولین و مهترین اصل سالم بودن قناری هستش و قناری زمانی شروع به اواز خواندن میکند که هیچ مشکل و بیماری نداشته باشه
خیر پرنده شما الان با این توضیحاتی که دادید و اینطور که در عکس پیداست اماده نیست و احتمال بیماری بودن قناری هستش
تغذیه متداول قناری همراه با مخلوط های دستساز مناسب این فصل استفاده از ویتامینها و املاح مورد نیاز قناری تولید شرکتهای معتبر در این زمینه
خیر مرغ عشق ها باعث استرس قناری نیستند و اگر هم باشند چندان استرس وارد نمیکنند که قناری اواز نخواندن و بسته به مدت زمان نگهداری قناری و مرغ عشق در محیط قناری به مرغ عشق ها عادت میکند
اول نوع بیماری قناری رو تشخیص بدید و بعد اقدام به درمان کنید تتراسکلین که همه بیماری ها رو درمان نمیکنه و استفاده بی مورد باعث ضعیف شدن قناری میشه و مقاوم در برابر انتی بیوتیک . بله داروی 30 هزار تومانی و خیلی بیشتر از این مبلغ هم برای درمان و پیشگیری از بیماری پرندگان موجد هست ولی نام و شرکت تولید کنند دارویی که به شما پیشنهاد کردن رو بپرسید تا بهتر قیمت دست شما بیاد
چشم قناری بنا به دلایلی اینگونه میشود که سرما خوردگی , وجود الودگی در محیط نگهداری و برخورد قناری با پر قناری دیگر یا وسایل داخل قفس از دلایل اصلی بیماری چشمی هستش
بله قناری ماده هم اواز میخواند برای تشخیص جنسیت قناری اولین نشانه در بلوغ خواندن اواز هستش ولی نوع اواز رو هم باید دقت کرد اواز خواندن قناری ماده بشکل بریده بریده و با صدای کم و نا پیوسته هستش و هیچ گاه در اواز خواندن به اوج نخواهد رسید
سلام دوستان.
خوب هستین.؟؟
من میخوام یه جفت قناری بگیرم و اصلا راجبشون اطلاعات ندارم.
یه جفت قناری دیدم . عکساشونو بفرستم ببینید خوبه و از چه نژادیه و میارزه بخرم؟؟
قیمت نر و گذاشته 120 و ماده را گذاشته 80.
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)