سلام.تکرار کلمات اون هم در اوایل کار میتونه ناشی از هیجانی که ممکنه از دیدن انسان مورد علاقش توی خونه باشه یا اینکه ا زجایزه ی تشویقیش یا شنیدن صدایی که برای ما جالب نیست اما طوطی رو به وجد آورده.
اصلا هم قرار نیست حتما کلماتی که شما باهاش تمرین کردید رو تکرار کنه.کلمه ای که شاید اصلا باهاش کار نشده رو ممکنه توی ذهنش تکرار کرده باشه و تکرار کنه.
بهتره با جایزه کلمه ای که تکرار کرده یا با صداهای ناواضح در حال تکرار کردنش هست و شما حدس میزنید به کدوم کلمه نزدیکتر هست رو براش تکرار کنید تا به هوای جایزه هم بهش تفهیم بشه که بابت تکرار اون کلمه جایزه میگیره و هم اینکه برای تکرارش مشتاق تر بشه.
تبریک میگم . چیزی عجیبی نیست . بعضی از طوطی ها دیر اعتمادشون جلب میشه و بعضی از افراد هم زود از این موضوع خسته میشن . اما شما تا الان خیلی خوب پیش رفتید .
پیشنهاد من اینه که چون تازه امروز تونستید از روبرو بهش غذا بدین . بهتره تا یه هفته هیچ حرکت اضافی نداشته باشید . فعلا فقط با دست غذا بدین تا بفهمه اگه روبرو غذا بگیره ، هیچ خطری تهدیدش نمیکنه
بعد وارد مرحله بعدی بشید
سلام دوستان
عسلم داشت پرآرایی میکرد که دیدم یه پر تو دستشه ، رفتم جلو دیدم پرای بالاشه که قبلاً قیچی شده بود و از ته در اومده.
به نظرتون مشکل داره یا عادیه؟؟
و آیا خودش دراومده و یا کنده؟؟
ممنون
اینم عکسش
![]()
در حال پر آرایی عادی با منقارشون پرهای جدید رو از غلاف درمیارن .. طبیعیه . برای اطمینان موقع پر آرایی دقت کنید ببینید به پرهاش آسیبی نمیرسونه
هیچ مشکلی نداره . یکی از پرهای بال که قبلا قیچی شده به علت تولک بودن شل شده و موقع پرآرایی کنده شده .. کاملا طبیعیه
فکر کنم عسل رفته تو لک چون کاسکو خودم سر چند روز یک پر یا چند پر از تهه زیر قفس میبینم ریخته معمولا هر 2 یا 3 روز 1 پر میبینم که از ته در اومده ولی بالای پر قیچی شده فکر کنم مال زمانیه که پرهاشو کوچیک کردید
اینم اضافه کنم دقیقا یکبار کاسکو منم درحال پر ارایی بوده و یک پرش یکهو درومد و انداخت پایین خودم دیدم اونم از تهه بود سپیده خانوم هم توضیح کامل دادن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)